Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vonzóbbak a házas férfiak?
Egy ismerősöm mesélte nyugaton sok nő szerint igen. Nagyon könnyen tud csajozni. Kutatások, cikkek is vannak a témában.
Nem azt írtam, hogy az a gond nem álltál le vele, hanem hogy szándékosan szedtél szét egy családot. Magadat persze nyugtatod milyen jót tettél.
Ez szimpla rosszindulat. Dögöljön meg a szomszéd tehene is. Ezért írtam ennek lesz böjtje. És ezért vélelmezem azóta sincs normális kapcsolatod.
Kb ez a mondandóm lényege.
Tehát semmi gondom azzal, ha valaki nem akar harmadik lenni. Normális.
Az nem én vagyok.Én csak igazat adtam a válaszolónak, hogy rávilágított a férjecske aljas dolgaira az asszonynál.Legalább megtudta,hogy kivel élt együtt.És nem hinném ,hogy akkora szívfájdalom érte, mert megszabadult egy aljadéktól.
"Szétszedtél egy kapcsolatot. Lehet gyerekek is voltak. Majd a karma intézi.."
Milyen karma te nyomorék? Az a bajod, hogy nem hagytam, hogy tovább félredugjon a neje mellett a rohadék, mi? Azért tetted fel a kérdést mert házas férj vagy aki félrekefélne, vagy kefél, mi?
A karma egy baromság hülyegyerek!
Nem, képzeld el te észlény, hogy inkább egyedül halok meg mint szerető legyek. Többre tartom magam mint egy lyuk és a feleség, gyermekek élete sem mindegy nekem. Nem én tettem tönkre a házasságát hanem ő amikor felajánlotta, hogy dugjak vele és amikor szépen mondtam neki, hogy NEM még elmondott engem szűzkqrvának aki direkt kéreti magát. Akkor döntöttem el, hogy bemosom és nagyon jól tettem. Nyugodtan puffogj tovább, nem minden nőnek kell foglalt hányadék! :)
26
Az informálással szedte szét. Ahogy írtam, dögöljön meg a másik tehene tipikus esete. Sima rosszindulat. Nem a feleség szeretete miatt tette, akit valószínű nem is ismert annyira. Mindegy amúgy. Nem ez a téma.
27 De a feleségnek jót tett, a gyereknek jót tett, mivel kiszabadította őket a hazugságból. Plusz a sok szeretőnek is jót tett akiket át szokott verni a férj, bár azt gondolom ezután is folytatja de talán annyira nem lesz rá lehetősége mert nincs tiszta ruci meg rendezett élet amiből könnyű csajozgatni átverni. A férjnek rosszat tett ilyenformán, de hát azért ne kelljen már ajnározni szegényt.
Így ez kb 80 % jótett.
28
Nem a férjnek tett rosszat, hanem az egész családnak. Pont ez a lényeg. Lehet jó apa volt és a feleségét is szerette. Nem tudjuk milyen ember volt, csak azt hogy megtetszett neki más is.
Ha egy rohadék volt, aki nem foglakozott a családdal, verte őket stb, az nyilván más, de semmi infónk csak annyi hogy tetszik neki más nő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!