Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a nőknek nem annyira vonzóak a mosolygós férfiak, sokkal inkább vonzóbbak, akiknek flegma arca van?
Figyelt kérdés
Szoktam olvasgatni a "Tudtad-e" nevű facebook oldalt és ott találtam ezt az állítást,hogy kutatások szerint nőknek nem annyira vonzóak a mosolygós férfiak,sokkal vonzóbbnak találják azt ha valakinek flegma arca van.
Igaz ez?
Lányok! Mondjuk fotó alapján,ha ugyanarról a férfiról készül 2db kép,de az egyik fotón mosolyog a másik képen pedig flegma arcot vág,akkor nektek melyik vonzóbb?
Idáig azt hittem a mosolygós képek előnyösebbek.
2019. aug. 4. 10:39
1/13 anonim válasza:
Ha a flegma alatt ilyen komoly, de a szemében huncut arcot értünk, akkor igen, az jön be jobban. Mert férfiasságot sugároz :D
2/13 anonim válasza:
A flegma semmiképp sem vonzó, a mosoly jobban tetszik. Esetleg lehet róla komolyabb kép is, de az se legyen flegma.
3/13 anonim válasza:
A férjem annyi arckifejezéssel rendelkezik, mint Steven Segal. 😁😁😁😁
4/13 anonim válasza:
Legyen szúrós tekintete halvány félmosollyal.
5/13 anonim válasza:
Engem taszot a flegmasag. De a tejbetok vigyor is.
Halvany felmosoly es nyilt arckifejezes a nyero.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem az erőltetett másoknak szóló bájvigyor, hanem a szívből jövő csillogó szemű mosoly jön be. Mármint aki képes erre időnként, nem kell egyfolytában ilyen arcot vágni. Aki folyamatosan csak flegmaságra képes, az nem jön be.
7/13 anonim válasza:
Akkor most felvilágosítalak kedves gyk-n szocializálódott kérdező. A normális nőknek a mosolygós férfiak jönnek be, eleve, aki mindig kummancs fel sem kelti az érdeklődésemet, nem is lesz szimpatikus, ergó nem fog érdekelni. Kicsit gondolkodni kéne ám néha....
8/13 anonim válasza:
Valakinek ez tetszik, másnak az.
De azért jellemzően az intelligensebb, szociálisan fejlettebb embereknek a mosolygós, nyílt tekintetű emberek a szimpatikusabbak és vonzóbbak.
9/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!