Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a nőknek nem annyira vonzóak a mosolygós férfiak, sokkal inkább vonzóbbak, akiknek flegma arca van?
Szoktam olvasgatni a "Tudtad-e" nevű facebook oldalt és ott találtam ezt az állítást,hogy kutatások szerint nőknek nem annyira vonzóak a mosolygós férfiak,sokkal vonzóbbnak találják azt ha valakinek flegma arca van.
Igaz ez?
Lányok! Mondjuk fotó alapján,ha ugyanarról a férfiról készül 2db kép,de az egyik fotón mosolyog a másik képen pedig flegma arcot vág,akkor nektek melyik vonzóbb?
Idáig azt hittem a mosolygós képek előnyösebbek.
Volt anno egy kérdés, ahol random képek voltak férfiakról, és a kérdés az volt, hogy ha ezek társkeresős képek lennének melyik úriember lenne szimpatikus és miért?
Nekem pont egy ezer wattosan mosolygós férfi tetszett meg belőle, aki nem a mezőny legsámosabb egyede volt, ellenben áradt belőle a vidámság és az életszeretett. És hiába voltak a jóképű versenytársak, akik ágyban fekvős álmos szelfiket lődözgettek magukról, a másik férfi egy utcán lőtt spontán szelfivel figyelemfelketőbb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!