Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mik azok a külső dolgok a mellen és a fenéken kívül (ami tudjuk, hogy sokaknak fontos) egy nőn amik tetszenek, vonzóbbá teszik őket?
Figyelt kérdés
Szóval kanyarodjunk el a mell és fenéktől, mert az egyértelmű. Mik azok a testrészek (akár a fejen, akár "csak a testen") amiket szépnek, vonzónak tartotok? Olyan dolog is lehet amire mi nők nem gondolnánk, hogy szép lehet:D szóval bármi.
Az ilyen lábfétises meg egyéb fura fétises válaszokat légyszi mellőzzük.
2024. máj. 17. 17:45
2/14 anonim válasza:
Vagy a körmei hogyan néznének ki a farkuk körül, esetleg a nő hasa mert jó odaveregetni.
3/14 anonim válasza:
Az arca, hiába jó a segge melle ha arcra nem tetszik.
4/14 anonim válasza:
Irtó szexi számomra a körte alkat,amikor egy viszonylag magas és alapvetően vékony nőnek húsos combjai vannak meg szintén erős feneke. Ez nagyon be tud indítani pedig alapvetően mindig is mellpárti voltam de az utóbbi időben nagyon vonzónak látom az ilyen nőket.
5/14 anonim válasza:
Szeretem ha van pocija egy nőnek. Számomra az olyan szexi. És a vastag combok, nem zavar ha összeérnek, nagyon vonzónak találom!
6/14 anonim válasza:
A ruházatuk, én mindig azt szoktam megnézni először.
8/14 anonim válasza:
Érdekes, hogy szinte mindenki a külsőségeket ecsetelte. Nálam a mosolya 🙂
9/14 anonim válasza:
#10 a kérdés a külső jellemzőkre ment, a mosoly is az.
10/14 anonim válasza:
Ha okos, karcsú. Mindegy a mell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!