Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vonzóbbak a házas férfiak?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mesélte nyugaton sok nő szerint igen. Nagyon könnyen tud csajozni. Kutatások, cikkek is vannak a témában.
A házas férfiak akik megcsalják a feleségeiket sokkal rosszabbak mint akár egy szingli szoknyapecér! Ha az asszonyra ráunnak és szétcsalják a szeretőre mégjobban ráunnak és félredobálják pár hónap után őket! Nem tisztelik a nőket és nem szeretik, csak saját maguk farka után mennek!
2024. júl. 10. 12:48
3/37 anonim válasza:
Nekem nem. A pinából pinába repkedés inkább taszító, főleg ha megspékeli néhány hazugsággal is. Gondolok a hamarosan elválik, az asszony nem szexel már, vagy nem jó vele (közben meg azért csak bedugja neki), stb.
2024. júl. 10. 13:08
4/37 anonim válasza:
Én elég komoly pasifaló vagyok, de a foglaltak soha nem vonzottak. Nem is értettem soha ezt a logikát. Nálam alapból taszítóvá válik, ha tudom, hogy párja van, de velem flörtölget. Kéne a francnak ilyen pasi, még szexre sem. 28N
2024. júl. 10. 13:19
5/37 anonim válasza:
Szerintem sokan sikerélményként élik meg, ha egy házas embert elcsábítanak. Ebben benne lehet simán az is, hogy azt akarja magának bizonygatni, hogy ő még egy házas embert is el tudott csábítani.
Van olyan is, aki irigy azokra, akiknek már van családja és ezért röppennek rá a kiszemeltre.
2024. júl. 10. 13:28
6/37 anonim válasza:
Én egy kicsit megfordítanám ezt: a vonzóbb férfiak tényleg mind foglaltak? Persze egy kor fölött. Valahányszor megismerek valakit, akire azt mondom, hogy na, ő igen... (és nem csak a kinézetére), előbb-utóbb kiderül, hogy van nője.
2024. júl. 10. 13:35
7/37 anonim válasza:
Szerintem ehhez sérültnek kell lenni. Nekem onnantól nem férfi az, aki házas. Ha vonzó is volt addig a pontig, onnantól olyan, mintha kiderülne, hogy a csapba húgyozik, vagy otthagyja szarosan a vécét.
2024. júl. 10. 14:02
8/37 anonim válasza:
Nyilván azéet vonzóbbak a házas férfiak, mert ők már bizonyítottak, valamit letettek az asztalra. Olyan férfi, aki képes a családalapításra, szemben a többivel, aki ilyen szempontból végülis még lutri.
Ellenben azért vagyunk emberek, hogy az agyunkat is használjuk, és azért van lelkiismeretünk pl., hogy ne tegyük tönkre mások családi életét. Aki házas férfit csábítgat, az gerinctelenséget művel.
2024. júl. 10. 18:40
9/37 anonim válasza:
Házas férfit elvileg nem lehetne csábítgatni, ha annyira minőségi.
2024. júl. 10. 18:42
10/37 anonim válasza:
#6 én pont ellenkezőleg tapasztalom. A nagyon jó pasik (sportos, helyes stb) legtöbbször szinglik, mert vagy csak szexelgetnek nőkkel, vagy nagyon válogatnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!