Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól gondolom, hogy nekem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól gondolom, hogy nekem nem való a párkapcsolat, legalábbis most?

Figyelt kérdés

Sziasztok, fura kérdés tudom, de mostanában sokat filózok ezen.

A barátommal 5 hónapja vagyunk együtt, ami tudom nem sok, de valahol el kell kezdeni. Mindketten egyetemisták vagyunk, nem élünk együtt.

A helyzet a következő:

Én nagyon jól elvagyok a saját világomban. Tanulok, sulizok, szeretek olvasni, sorozatozni, sportolni, gyakran kimozdulok a barátnőimmel. Ezt tette ki a napjaim nagy részét a barátom a előtt. Amióta együtt vagyunk, azóta ezek nagyon leredukálódtak, mert sok időt töltünk együtt. Mániája minden egyes este órákig chatelni/hívásozni, én ebben az időszakban szoktam olvasni, és ott tartok hogy hónapok óta nem tudtam elolvasni egy könyvet. A barátom pedig éjjeli bagoly, mindig én köszönök el éjfél tájban, mert én egyszerűen álmos vagyok és én már csak alszom, ergo utána se tudok olvasni/filmet nézni. Most nyilván, fontosabb a barátom mint egy könyv, de én nem igényelném a minden este órákig való kommunikációt. Ez az 1. jel, ami miatt felmerült bennem a fenti kérdés.

Aztán, ő szinte minden napját velem töltené, nekem ez viszont sok lenne. Kellenek a szabad napok, amikor én osztom be, döntöm el mit csinálok. Múltkor pl befejeztem az utolsó vizsgám ês elterveztem, hogy másnap edzek egy jót, olvasok, kipihenem magam este meg beülök valahova meginni valamit egyedül. Erre kopog reggel a barátom, hogy menjünk fürdőzni, jót tenne a kikapcs. Én pedig megmondtam neki, hogy nem ez colt a terv és noha azt mondta, hogy megérti, látszott rajta, hogy megbántottam.

És még sorolhatnám. Barátnőm azt mondta, hogy szerinte ez nem normális mert ő a párjával minden nap együtt vannak és nem is tudja elképzelni, hogy külön töltsék...

Szóval mi lehet a baj? Tényleg nem való nekem a párkapcsolat?

Mi lenne erre a megoldás?

22/L

jún. 23. 20:45
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Az a normális hogy valaki mindig együtt akar lenni a párjával ez a megfojt a szeretetével normális azt gondolom hogy te Kérdező meg az olyan emberek mint te nem érdemelnek meg egy párt.
jún. 24. 15:25
 12/12 anonim válasza:
Nekem meg minden vágyam hogy legyen egy párom és olyan aki szerelmes belém de nagyon neked ez sikerült mégsem örülsz neki mégis ilyen vagy
jún. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!