Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van az, hogy egy párkapcsolatban ami az elején vonzó, vagy legalábbis nem utálatos volt az egyik félnek a másikban, később meg már azok lesznek?
Figyelt kérdés
Velem ez történt, mármint én vagyok az, akivel szemben egyre több kifogás, kritika merül(t) föl. Sérelmezem, fáj...ha régen jó voltam úgy, amilyen voltam és szerintem azóta se lettem rosszabb, akkor most miért van mindez? Akik hasonlóan éreznek, rögtön belátták, hogy ezt csak a szakítás orvosolhatja, és keresnek majd egy olyan párt maguknak, aki x hónap vagy év elteltével se fog kifogásokat támasztani? Vagy ez minden kapcsolathoz elkerülhetetlenül hozzátartozik, változnak az igények? Jelen esetben ha a párom igényei változtak ( x éve még tetszettem neki úgy, most meg már nem), változzak én is?2023. júl. 19. 13:13
1/9 anonim válasza:
Nem feltétlen az igények változnak, csak a szerelem egy idő után elmúlik, átalakul szeretetté, de mivel a rózsaszín köd feloszlott, jobban látszanak a másik hibái, amelyek korábban, amikor még dúlt a szerelem, nem voltak zavaróak. Innentől alkalmazkodás és elfogadás kérdése a dolog.
2/9 anonim válasza:
"régen jó voltam úgy, amilyen voltam" - lehet, hogy akkor sem tetszett neki valami, de nem zavarta különösebben és elfogadta. Vagy zavarta, csak úgy tett, mintha elfogadná.
3/9 A kérdező kommentje:
Bármelyik válaszhoz, továbbkérdezek. 1: nekem kell alkalmazkodni és elfogadni, hogy ő nem fogad el? Vagy fogadjon el ő a rózsaszín köd oszlásával is, ha öt éve elfogadott a ködjében? 2. mi a teendőm ebben az esetben szerinted? Mi a teendője neki?
2023. júl. 19. 13:29
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy miről van szó konkrétan. Valóban olyan dolog, amin változtatni kell, vagy nem, csak őt zavarja?
De nekem ez inkább már az a szint, amikor a másikat az is zavarja, ahogy a levegőt veszed. Annak a jele, hogy már rég szakítani kellett volna.
5/9 A kérdező kommentje:
Itt kiírni szégyellném a konkrétumokat, privátban szívesebben.
2023. júl. 19. 14:05
6/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Nem, azt egyáltalán nem kell elfogadnod, hogy nem fogad el, mert a szeretetnek alapja az elfogadás, tehát, ha ő egyáltalán nem képes erre, az baj. (Ugyanakkor azt tényleg jó lenne tudni, mi az, amit nem fogad el, mert nem mindegy, hogy valakit az zavar, hogy a párja középről nyomja ki a fogkrémet és nem alulról, vagy pedig a szoba közepén hagyja a szennyesét.) Viszont, ha csak te vagy alkalmazkodó és elfogadó, az is nagyon hamar problémás lesz. Három megoldás van, az első, hogy megpróbálod megbeszélni vele és megnézed, hogyan reagál, a második egy párkapcsolati tanácsadó, aki mélyebben a dolgok mögé lát, mint mi, a harmadik pedig a szakítás.
8/9 A kérdező kommentje:
Jó, hát a másodikat kimaxoltuk és ezzel a történet végére is értünk, nem akart párterápiára jönni. A történet múlt időben szól bőven, csak mivel még mindig a saját felelősségemet kutatom a történtekben, azt gondoltam, hátha mások okosabban tudják megoldani ezeket a kérdéseket és épülök, utólag is. Köszi mindenkinek.
2023. júl. 19. 14:17
9/9 anonim válasza:
Nem is volt rozsaszinkod soha csak kielte a vagyait rajtad. Tehat nem a szerelem mulott ely ha nem rad unt ..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!