Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez logikus? Vagy legalábbis jobbára így van?
Szóval van egy nézeteltérés. Ekkor a pasi részéről befejezve, de a csaj küzd. Akinek szex kell, az ebben a helyzetben nyeregben érezheti magát ezért rábolint, hogy folytassák.
Aki komolyat akar az elengedi a csajt mert tudja ha már most vitatkoznak mi lesz később.
Nem hinném, hogy ez a kérdés segítene bárki párkapcsolatának előrehaladásában.
Ha a pasi már könnyedén eldöntette, hogy részéről vége, akkor nem érdemes küzdeni egyik esetben sem. Tehát nem értem, hogy mi értelme a kérdésnek, mit érne el ezzel a logikával a csaj.
Mert nem tudni mi a pasi szándéka.
Ezért mondom hogy pl van egy vita.
Most ha nekem komolyak a szándékaim és már akkor veszekszünk amikor még csak ismerkedünk, azzal én sem terveznék hosszútávra és otthagynám. Mert ha már az elején vita van, nem lehet túl fényes a jövő.
Viszont ha én pasi lennék és csak a szexre hajtok, akkor megragadnám az alkalmat amikor látom hogy a csaj teper. Innentől nyerő helyzetben érezném magam. Értitek mit akarok mondani :D
"Mert nem tudni mi a pasi szándéka."
Arany drága bogaram! A pasi nem nő. Ha azt mondja, részéről vége, akkor az úgy is van. Nem játszmázik, nem hisztizik, semmi hátsó szándékot nem kell a szavaiban keresni. Ez (is) a különbség a két nem között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!