Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mi az oka annak, hogyha egy közösségi oldalon egy ismeretlen férfi ismerősnek jelöl gond nélkül vissza igazoljátok, legalábbis a nagy többség?
Hááát,hogy a nagy többség visszajelöl-e ismeretlen férfit, nem tudom, de talán nagy többségről nem beszélhetünk, csak óvatosabbak vagyunk attól, mi nők.
Én se nőt, se férfit nem jelölök vissza ha ismeretlen, de volt már olyan is,hogy rákérdeztem honnan ismer? Ezt megtehetjük visszaigazolás nélkül is és ha mégis kiderül,hogy valóban ismerős, visszaigazoljuk, ha meg csak bepróbálkozik, akkor viszlát.
Nagy többség alatt a csücsörítős, mellmutogató, lájkvadász pichákat érted? Akinek az a neve, hogy "Jelöljbe Ismizz Ciccah" vagy "Barrbykah"?
Ugyanis erősen kétlem, hogy ha nem direkt ők a célcsoport, akkor olyan sok lenne az, aki visszaigazol. :P
Ha sok a közös ismerősünk, és ők is úgy hozzám közelebb álló emberek akkor visszajelölöm. Simán lehet találkoztunk csak nem ugrik be hirtelen.
De én csak ebben az egy esetben jelölök vissza bárkit.
Igaza van a kérdezőnek.
Még a kép, és adatok nélküli, idegeneket is, több, mint 50%ban visszaigazolják. Sőt vannak akik szüli, névnapi üdvözlőt is küldenek, vagy ismerősnek jelölik.
Persz a másik fele, akik nem igazolnak vissza, az elöttem leírt módokon reagálnak. Köztük több a fiatal csajszi, a felnőtt nők könnyebben igazolnak vissza.
Felelőtlenség? Ugyan mi bajuk lehetne ebből? Ez csak egy játék. Minden profil mögött van valaki, ha meg nem ismeri, akkor mindegy, hogy ki az. Saját névvel, képpel van-e fennt, vagy más nevét képét használja. Az idegen, idegem, és jól mutat a magas ismerős szám. Ilyenek a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!