Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgat ha elképzelem a párom hogy valakivel szexelt, mármint elképzelem és tetszik, egyszer egy házi videojat lattam a telefonba par masodperces volt ahogy pont adták neki és izgat. Ez normalis? 30/f
Arra jöttem rá, hogy a jövő az olyan férfiakban van, akik bírják ezt a cockold dolgot. Egy nő nem képes hűséges lenni a genetikai beállítottsága miatt, mindig akarni fogja, hogy mással szexeljen, hogy kipróbalja mással is a szexet. Hosszútávon egy párkapcsolatban az ember genetikai és biológiai tényezői miatt, hűségben, hűségesen nem lehet fenntartani egy párkapcsolatot, mert a nőben mindig ott lesz ez. És ebből mi adódik, hogy éveket beleadtok egy párkapcsolatba, felépítitek a közös jövőt, pl családalapításhoz ház, pénz, biztos érzelmi háttér, hogy együtt maradtok és a gyereknek nem kell megtudnia, hogy milyen amikor apa és anyja elválik, mert anya nem tudja kordában tartani az érzelmeit, persze férfiaknál is ugyanez van.
Sajnos az ember ilyen és nem csak a nők, hangsúlyozom, hogy a férfiak is ilyenek. Tehát mi következtetik, hogy ez a bizonyos nyitott házasság a legjobb dolog. Sajnos még az állatvilágban sem képesek az állatok hűségre, van 1-2 madárfaj, akikről azt hitték, hogy hűségesek, de abból a fajból is csak a 10%-a az. Tehát konkrétan nem lehet hosszútávon, 5-10-15-20 évig hűségesnek maradni, mert egész egyszerűen a hűtlenségre épül, a fajfentartásra, erre épül minden földi teremtmény tulajdonsága.
Persze az öregek, persze apa, anya, nagypapa, nagymama azok tudtak maradni, én ezt nem hiszem, az öregek szokásos bevett dumája, "nekünk apáddal/anyaddal sosem volt olyan, amit ne tudtunk volna megbeszélni", ez annyit tesz, hogy szarrá csalták egymást és pont jöttél te, és nem volt más választásuk, ezért elnézték egymásnak a félredugást, ez az a nagy "megbeszélés dolog".
Én nagyon szeretnék olyan lenni mint te, hogy izgasson, hogy a barátnőm mással szexel, tök jó lenne ha ez izgatna, nem lenne probléma, hogy félve mennék bele párkapcsolatba, hogy a hűtlenség miatt pl 10 év múlva tönkremegy.
Ez a jövő, 2-3 éve még totál betegnek írtalak volna le, undorítónak, beteg állatnak, mára már fejlődtem és tudom, hogy az olyan férfiak mint te fogják tudni atvészelni ezt a jelenlegi helyzetet.
Szerintem ezzel nincs semmi baj, a nők 99%-a simán belemegy ebbe a cockold dologba, de csak akkor ha érzelmileg fogod tudni ugyanazt adni amit eddig. És nem vesz észre semmilyen érzelmi megingást. Így nem kell a hűség irreleváns elvárásait kőbevésve követni, így tud párkapcsolat szabad és hosszú lenni, hogy nem korlátozzuk a másikat.
Akiknél jól működik ez, azok sokkal kiegyensúlyozottabbak és sokkal erősebb a kapcsolatuk is.
De még nem tartunk ott, hogy ez kutyáhétköznapi legyen, illetve még egyes helyeken a törvénnyel is szembemegy, jelen pillanatban ez még ókor, amikor a nő csak gyermeknemzésre volt jó, de lesz idő majd, amikor ez lesz az átlagos, hétköznapi, bevett, hogy mindneki dug összevissza következmények nélkül. F
"Egy nő nem képes hűséges lenni a genetikai beállítottsága miatt"
Eddig a férfiak akarták a magjukat szórni mindenfele, ez mikor változott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!