Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 8 hónapja tartó kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 8 hónapja tartó kapcsolatot folytatnátok ha a párotok 5 hónapra külföldre menne dolgozni, de ha tetszik neki kint akkor az is lehet, hogy maradna?

Figyelt kérdés

Jött egy lehetőség, hogy 5 hónapra kimehetne, de ha tetszik neki az állás és az életkörülmények lehet, hogy akár évekre kint maradna...ergo ki tudja meddig.

Nagyon megszerettem és nehéz lenne elveszítenem, de nem tudok utána menni több minden is van sajnos ami miatt nem.

Neki viszont, valószínűleg, ha összejönne jobb élete lehetne.

Ő 24 n,

Én 30f

jún. 11. 22:23
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Vagy kivárnátok az 5 hónapot?
jún. 11. 22:24
 2/15 anonim ***** válasza:
55%

Egyértelműen mennék vele. Hasonló helyzetben voltunk mi is. Mellette maradtam. Szuper a kapcsolatunk. Sokszor vannak vendégeink. Hála az égnek nem morzsolódott le sem a család sem a barátok. 😊

27N

jún. 11. 22:28
 3/15 A kérdező kommentje:
Pont ezaz, hogy erre nincs lehetőségem, hogy vele menjek
jún. 11. 22:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem folytatnám ha nem tudnék utána kimenni, vagy vele együtt és ő több mint valószínű, hogy ott maradna.
jún. 11. 22:30
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
Mik miatt nem tudsz kimenni vele?
jún. 11. 22:43
 6/15 anonim ***** válasza:
66%
Ha annyira különleges, akkor teremtesz lehetőséget, a többi csak kifogás. 5 hónapod van rá, kiderül vár -e szeretettel vagy annyira neki már nem vagy opció. Nem tudom mik a körülmények, de nekem inkább kifogásgyárnak hangzik…
jún. 11. 22:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Egészségügyi okok miatt. És munka területén is korlátozva vagyok emiatt.
jún. 11. 22:52
 8/15 anonim ***** válasza:
72%

Az 5 hónapot nyilván kivárnám.

Ha utána maradni akar, akkor viszont át kell gondolnunk kettőnk jövőjét. Természetesen, ha lehet, akkor mennék utána.

jún. 11. 22:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha semmi esély, hogy ki menj utána én inkább szakítanék. Mások a tervek. És lássuk be bármilyen lehetőség is adódott, ha igazán szeretne és tudná azt hogy te nem tudsz kiutazni, nem menne el. Én legalábbis nem tudnám itt hagyni a szerelmemet, ha tudnám hogy azzal vége a kapcsolatunknak.
jún. 11. 23:03
 10/15 anonim ***** válasza:
36%

9-es, én inkább úgy gondolom, hogy ha a lány szereti a kérdezőt, akkor jó kompromisszum lehetne, hogy 5 hónapra kimegy, de utána mindenképpen hazajön. Feltéve, hogy a kérdező valóban nem tudna utána menni.

Azt az 5 hónapot viszont ki kéne bírni külön. Ha a kérdező önzetlenül szereti ezt a lányt, akkor kibírja.

jún. 11. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!