Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tetszik egy nő de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy nő de nem akarsz párkapcsolatot visszautasítanád?

Figyelt kérdés
Tetszik, jól kijöttök szimpatikus is, de nem akarsz kapcsolatot mert teljes az életed.
2024. jún. 2. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Engem egy ilyen kaliber nem utasított el. Senkinek nem ajánlom a szitut, kb. egy FWB kategória.
2024. jún. 2. 22:32
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

Ha tetszik a nő, akkor ott legalább a szex az cél.

Biztos van olyan is, aki ezt megbeszéli a másikkal, és inkább így bántja meg őt, mint egy hazug kihasználással. Én simán belemennék akkor is, ha ő komolyan gondolja, én meg csak barátság extrákkalnak használom, de a helyzet fenntartása érdekében komolynak hazudom. Egyértelmű. Ha valakot kedvelek, tetszik, vonz, akkor addig dugnám, amíg lehet. Ha szingli lennék újra, biztosan ilyen kapcsolatot keresnék, és mellette ismerkednék fűvel-fával is,egyéjszakás, bármi. Nem köteleződnék el egy ideig, az biztos.

De szerencsére nem vagyok ilyen helyzetben, nem kell folyamat küzdenem, kapcsolatokat kialakítanom, komfortzónán kívül mozognom... van párom, és jól is alakulunk 😇

2024. jún. 3. 00:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát én, mint nő annak örülnék ha a másik nyílt kártyákkal játszana, megjegyzem baromi kevesen képesek erre. Amúgy vannak akik így is belemennének szexbe, korábban én is lehet benne lettem volna, hogy oké nem lesz több, egy alkalom aztán heló. Most már nem.
2024. jún. 3. 07:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!