Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan mutatjátok ki egy férfinak ha tetszik nektek?
Figyelt kérdés
Milyen jeleket adtok egy férfinak tudatosan vagy tudat alatt ha tudtára akarjatok adni hogy bejön.jún. 6. 13:27
1/3 anonim válasza:
Keresem és igyekszem tartani vele a szemkontaktust, mosolygok, ha hozzám szól, próbálom minél tovább fenntartani a beszélgetést. De én nem érzem jól, hogy hol a határ, mennyi az, ami még belefér nőként és nem közönséges vagy gáz. Normálisék lehet, hogy ennél tovább is merészkednek. Ők sikerrel is járnak, én eredménytelen maradok.
2/3 anonim válasza:
Keresem a társaságát, mosolygok, személyesebb témákat dobok fel, óvatosan flörtölök Vele. 1 éve is ezt tettem a munkatársammal, mikor éreztem, hogy kezd több lenni. Vette a lapot, Ő is lépett felém, onnantól kölcsönösen építettük a kapcsolatunkat :-)
40/N
3/3 anonim válasza:
Úr isten eddig ilyet férfiként még nem tapasztaltam. Sad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!