Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogyan mutatjátok ki ha tetszik nektek egy lány?
Figyelt kérdés
2013. márc. 28. 16:53
1/5 anonim válasza:
Lóbálni kezdjük a farkunkat és üvöltünk rá.
2/5 anonim válasza:
A közelében szeretnék lenni, meg elhívom randizni :)
4/5 anonim válasza:
nem mutatom ki... helyette bemutatok
5/5 anonim válasza:
Sehogy. Nagy hiba lenne, mert onnantól már nyeregben érezhetné magát. Inkább arra reagálok, ha valakin azt látom, hogy bejövök neki. Akkor lehet dumálgatni mindenféle más dolgokról és ez az esetek túlnyomó részében beválik. Akkor már általában a másik keresi a társaságom és én vagyok nyeregben. Nem tudom, hogy miért, de ez működni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!