Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Summer2 kérdése:
Hogyan reagálnál hogyha HPV-s a lány aki tetszik?
Figyelt kérdés
jún. 2. 21:03
2/7 anonim válasza:
Milyen HPV? sok variánsa van van... nemi szemölcs el tud múlni... nekem is volt 12 éve, azóta soha. De amúgy nyilván fertőző állapotban nem érdemes szexelni, meg összejönni se ilyen nővel, ha a másik fél mondjuk szűrés alapján nem rendelkezik hasonló fertőzéssel.
3/7 anonim válasza:
Én is az vagyok, de teszek ellene, de egyébként nem egyszerű, hisz nincs rá gyógyszer. Én most beoltattam magam, amúgy ezt ajánlják a pasiknak is, igaz fél év kell hozzá, mert várni kell az oltások között (3 oltás összesen).
4/7 A kérdező kommentje:
Jóindulatú, kezelve van, pár hónapja jött ki, nemi szemölcs illetve volt a szájban is jóindulatú daganat( papilloma) kiszedték, így a csókolózás is kizárva ?
jún. 2. 21:27
5/7 anonim válasza:
Kezelhető! Egyéni odafigyelést igényel!
De hogy válaszoljak is, jöttem össze csajjal aki utólag bevallotta hogy félrekúrt egy focistával és többféle hpv-je is van. Amint szakítottunk, egyből uzsgyi volt a Mária utcába... Hála az égnek nem voltam hpv-s. Nem mindenki kapja el. Meg ki lehet belőle gyógyulni.
Szóval ha tetszik, nem akadály semmi. Ez sem.
6/7 anonim válasza:
5 nekem a legrosszabb HPV van, és annyit mondott a nőgyógyászom, hogy vitaminokat szedjek. Nincs rá gyógymód! Oké oltás, de az utólag nem biztos hogy hat, de azért beoltattam magam.
7/7 anonim válasza:
Ha abbahagyja a fűvel-fával dugást, akkor elkezdeném én is komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!