Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak,szimpla kolleganő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak,szimpla kolleganő iránt reagálnatok azonnali védelmező ösztönből, erőteljesen, ha pici szóbeli bantás éri a nőt, vagy csak, ha tetszik az illető hölgy?

Figyelt kérdés

Valaki kritikával illette egy készségemet, és egy jó ismerősöm reflexből, gondolkodás nélkül úgy beleállt, megvédett és még vissza is támadt kicsit, pedig nem volt nekem olyan bántó a kritika, tudom, hogy nem vagyok tökéletes abban a dologban. Nagyon meglepett a védelmező pasi magatartása. Tesz valaki ilyet olyannal, aki nem fontos neki? ( Kaptam egyszer-kétszer bámulason a pasit, de az már egy hónapja volt, nem tulajdonítottam neki

jelentőséget.) Ez most ledöbbentett, nem túl közeli a kapcsolat.

máj. 10. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Én alapból megvédem azt, aki védtelen, nemtől, kortól függetlenül. A te eseted pont nem ilyen volt. Szimpatizál feléd, valószínű tetszel neki és imponálni akart, rosszul mérte fel a helyzetet és túlreagálta, mint írtad.
máj. 10. 12:04
 2/9 anonim ***** válasza:

Függ a szituációtól.

Ha munkatársak egymás között mondanak egymásnak valamit abban nyilván nem szólnék bele, intézzék el egymás között. Nem szeretek feleslegesen fontoskodni. De az már más lenne, ha rendszeres lenne a piszkálás valaki iránt vagy épp az utcán szól be valami random ember vagy esetleg egy problémás ügyfél. Ezeknél már nem hagynám szó nélkül.

Esetedben valószínűleg azt szerette volna, hogy felfigyelj rá.

máj. 10. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
A lovag 😄
máj. 10. 12:44
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Szúrna.
máj. 10. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy ki az a valaki, aki kritizált ,ugyanis lehet, hogy már régóta tele van a töke azzal, aki téged kritizált és csak kiborult nála a bili és helyre akarta tenni. Szóval ennyi információ nem elég hozzá. Csak találgatni lehet.
máj. 10. 13:44
 6/9 A kérdező kommentje:
Nincs baja az emberrel, és ez után is kedves volt vele kis idő múltan, azért is volt furcsa nekem az az indulat abban a percben.
máj. 10. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ha ilyen indulattal osztotta le, lehet hogy igaza vam az 5-ösnek és már tenyleg televan a töke vele, hiába volt kedves vele utána.
máj. 10. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
A mai világban ez a másik megvédése aáltalában visszacsapódik, és az szív nagyon, aki a védelmező szerepét töltené be, úgyhogy először a törvények/rendeletek átbújására érdemes fókuszálni még mielőtt megszívnánk.
máj. 10. 15:11
 9/9 mikeXxX ***** válasza:
Nem kolléganő(k) volt de nem is egyszer volt hogy én is bele álltam a bántalmazóba de én nem akartam egyik nővel sem semmit pusztán nem tetszett az ember megjegyzése! 44f
máj. 11. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!