Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,szimpla kolleganő iránt reagálnatok azonnali védelmező ösztönből, erőteljesen, ha pici szóbeli bantás éri a nőt, vagy csak, ha tetszik az illető hölgy?
Valaki kritikával illette egy készségemet, és egy jó ismerősöm reflexből, gondolkodás nélkül úgy beleállt, megvédett és még vissza is támadt kicsit, pedig nem volt nekem olyan bántó a kritika, tudom, hogy nem vagyok tökéletes abban a dologban. Nagyon meglepett a védelmező pasi magatartása. Tesz valaki ilyet olyannal, aki nem fontos neki? ( Kaptam egyszer-kétszer bámulason a pasit, de az már egy hónapja volt, nem tulajdonítottam neki
jelentőséget.) Ez most ledöbbentett, nem túl közeli a kapcsolat.
Függ a szituációtól.
Ha munkatársak egymás között mondanak egymásnak valamit abban nyilván nem szólnék bele, intézzék el egymás között. Nem szeretek feleslegesen fontoskodni. De az már más lenne, ha rendszeres lenne a piszkálás valaki iránt vagy épp az utcán szól be valami random ember vagy esetleg egy problémás ügyfél. Ezeknél már nem hagynám szó nélkül.
Esetedben valószínűleg azt szerette volna, hogy felfigyelj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!