Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz az, hogy egy vékony lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy egy vékony lány láttán sok férfiban felébred az védelmező ösztön és ezért kívánják meg őket szexuálisan? Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem. Ránézek a fenekére és eldöntöm lesz szex vagy sem. Ilyen primitív dolog.
2014. márc. 3. 17:59
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Azért vonzóak a vékony lányok, mert a férfi látja hogy nem vár mástól gyermeket a lány. (lehetséges hogy tévhit)
2014. márc. 3. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Persze ha vékony, félénk stb. akkor ez is belejátszhat.
2014. márc. 3. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
valamilyen szinten igen. én magas vagyok és a vékony alacsony és csinos lányok láttán belőlem előtör a szóban forgó ösztön, többek között, de nem ez az elsődleges gondolatom.
2014. márc. 3. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
sok fiúnál tapasztaltam már óvó magatartást velem szemben, de nem tudom hogy ez a vékonyságomból adódik-e vagy az ügyetlenségemből
2014. márc. 3. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!