Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális dolog az, ha közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális dolog az, ha közös kasszánál a párom megkérdezi, hogy pl hova tűnt el 20 ezer forint? Mire költöttem?

Figyelt kérdés
2024. jún. 12. 11:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem esett szó, hogy mire költötted, de kicsit olyan érzésem van a válaszaidat olvasva, mintha természetes lenne számodra, hogy a tiéd az a tiéd, a közösnek pedig egy része szintén a tiéd és semmi köze hozzá, hogy mire költötted. Nekem már az fura, hogy kiakadsz rajta, amiért meg merte kérdezni.
2024. jún. 12. 15:25
 32/67 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azért közös mert közösen költötök. Ilyenkor szokás megbeszélni a nagyobb összegeket.
2024. jún. 12. 16:11
 33/67 A kérdező kommentje:

Bevásárlás céljából ment el a pénz.

#31 - es Igen, talán igazad van....

2024. jún. 12. 16:12
 34/67 anonim ***** válasza:
100%
Én közös kasszám vagyok, engem nem zavarna semmilyen penzügyi kérdés. De nálunk ilyen elképzelhetetlen lenne, hogy szó nélkül eltűnik. Egyszerűen midnent megebszélünk, mindenről tud mindenki, ami anyagi, meg ami nem anyagi arról is. Elöbb mondanám hogy leugrottam a boltba és mit vettem, mint hogy a pénz legyen a nyom hozzá, valamire költöttem.
2024. jún. 12. 17:06
 35/67 anonim ***** válasza:
57%
Közös kasszán vagyunk mivel együtt dolgozunk de külön számlákra jön pénz hol neki hol nekem. Egyikünk se tartja számon pontosan, amire kell arra költünk, nincs ilyen szigor. Nyilván megbeszéljük ha vmi kell (telefon, autógumi pl). 20e Ft-on én nem akadok fenn az biztos, de ő se. De mindenkinél másképp van...
2024. jún. 12. 17:45
 36/67 anonim ***** válasza:
83%
Nincs is közel kasszán vagyunk 10 éve, 2 gyerek. Én nagyon bánom, mert és legszívesebben kitáncolnék belőle, de 10 év után közös bankszánmlával cikinek érzem ezt felhozni. Majdnem dupláját keresem mint a párom, mégis ő költekezik többet. Én spórolós vagyok, ő nem annyira. Úgy érzem, azért dolgozom, hogy valaki másnak jó legyen. Csak a cigije havi kb 60 000, minden nap üdítőt vesz, én vizet iszom, nem dohányzom és millió hasonló apróság ami miatt hó végén alig marad valami a számlánkon, mi közben én alig költök magamra.
2024. jún. 12. 17:51
 37/67 anonim ***** válasza:
86%
Előző vagyok, csomó mindent átírt a teló, bocsi.
2024. jún. 12. 17:52
 38/67 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azt mondod, olyan, mintha elszámoltatna - de hát ha közös a kassza, akkor az arról szól, hogy mindketten tudhatjátok, hogy mire mennek el a pénzek. Nyilván a stílus lehet bicskanyitogató, meg elszomorító, ha agresszívan kérdezi, nem csak érdeklődően, de amúgy miért ne kérdezhetné meg?
2024. jún. 12. 18:30
 39/67 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van X összeg, amit mindketten berakunk a közösbe, a maradékkal azt csinálunk, amit akarunk.Ha a közösből kiveszem pl. 30ezret és elmegyek kaját venni, van egy kis füzet, abba beleírom, sőt a blokkot is odateszem, a férjem ugyanígy. Nyomon tudjuk követni mire mennyit költünk és nincs sértődés, veszekedés. 3éve így csináljuk és elégedettek vagyunk mindketten.
2024. jún. 13. 07:51
 40/67 anonim ***** válasza:
100%
Normális ha szó nélkül elvettél annyi pénz a közös kasszából.
2024. jún. 17. 09:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!