Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/23 anonim válasza:
Nem, éspedig a szegény "mindset" miatt.
3/23 A kérdező kommentje:
Nem hív meg soha semmire, és nem költ rám 200 Ft-ot se, kvázi nem udvarol , mert elmondása szerint ő szegény….
Én főzzek neki ha jön, nálam akar zuhanyozni ha jön , hogy ezzel is spóroljon….
jún. 5. 22:55
4/23 anonim válasza:
#3: mindenki olyan virágot szagol, amilyet szakít, drága kérdező.
5/23 anonim válasza:
Esélytelen vagyok; ennyi erővel örökbe fogadok még egy kiskutyát, ugyanis egy párkapcsolat kölcsönös alapon zajlik, egyenlő felek között.
6/23 anonim válasza:
3# Hát ha nem is akar ezen változtatni, fejlődni valamerre akkor köszi inkább egyedül maradnék. Az még más lenne ha mondjuk egyetemista még, és azért nincs pénze mert tanul.
8/23 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy szegény, hanem, hogy kihasznál.
Én kb. 10 éve kaptam egy drótból hajtogatott szívecskét.
Eddigi legszebb ajándék számomra. Még mindig megvan, pedig már rég szakítottunk. Szóval nem a pénz a gond vele.
9/23 anonim válasza:
Igen,szigoru dietan vagyok orokre. Igy nem kell magyarazkodnom ,h nem estem iszon sehol semmit soha. Ajandekot meg nem tudott eddig se venni,aminek orultem. Az meg cikibb,h nem orulok az is ha megmondom az is ha nem. Ugyis megveszem maganak ,amit akarok. Nem kerek privit.
10/23 anonim válasza:
Nem. De ez nem csak szegény, hanem ki is használ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!