Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/23 anonim válasza:
Melegként reagálok. Ha egyértelműen a helyzet kihasználását érzem és nem akar javítani, akkor rövid úton hello. Ha tényleg próbálkozik, akkor rendben lehet.
22/23 anonim válasza:
15
Abban a mondásban (4) nincs benne az, hogy vele kell maradni, nem azt jelenti. A 3-as jelen időben írt, így még nem dobta ki a pasit. Ha nem dobja ki, akkor szagolgassa. Nincs más lehetőség.
23/23 anonim válasza:
Kérdés, mi a szegény. A kommentben említett típussal nem ismerkednék, mert az egy parazita pióca. De voltam már párkapcsolatban olyannal, aki a felét nem kereste meg annak, amit én, és fizikai munkás minimálbérnél alig keresett többet, nem élt nagy lábon, mégis hozott néha nekem vmi apróságot... mert fontos voltam neki annyira, hogy félretegyen. Nemhogy rajtam nyerészkedjen, hogy idejárjon tusolni mint program.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!