Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejönnél szegény pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél szegény pasival?

Figyelt kérdés

jún. 5. 22:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9%

Manapság alapvetés hogy csak gazdaggal.

Gyakorlatilag a 0. szűrő, a legelső kérdés az hogy van-e drága autója, nagy háza és nyaral-e legalább 5x évente külföldön. Még az is ezután következik hogy Brad Pitt-e valaki vagy Kvazimódó, vagy hogy olvasni tud-e egyáltalán.

Szegényeknek kőkemény 0% esélye van ma ismerkedni, párt találni, és nem a "szegény mindset" miatt (ami nem is létezik, csak kifogás), hanem mert ma már nem párt keresnek a nők, hanem kitartót, beszélő ATM-et, hogy azonnal, még aznap csüccsenhessenek is bele a jólétbe és semmiért ne kelljen dolgozniuk.

jún. 6. 01:45
 12/23 anonim ***** válasza:
56%
troll
jún. 6. 04:41
 13/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem, minimum átlagos helyzetűvel jönnék össze, azaz olyannal, akinek nem esnek nehezére ilyen kisebb hétköznapi kiadások plusz néha 1-1 nagyobb, ha nyaralunk vagy ilyesmi.

Ja tudom, egyeseknek itt ez már a gigagazdag kategória és az átlag az, akinek 20-án már csak csapvízre meg párizsira futja, érdekes, mi tudunk egy tök normális, tartalmas életet élni és félre is tenni úgy is, hogy egyikünk sem mérnök, politikus vagy gazdag vállalkozó.

jún. 6. 05:24
 14/23 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es!

A f@szt!

Szakítok.

Ha valami nem jó nekem, nem fogom erőltetni magamra!

jún. 6. 06:04
 15/23 A kérdező kommentje:

Amugy a 4es valami idős ember lehet.

Az öregek gondolkodnak így.

Haladni kell a korral, kik kell mondani ha valami nem jó és ma már nem kell elviselni egy szemét embert.

Régen is csak azért nem váltak el a nők mert a férj dolgozott, őket meg fel sem vették volna sehova.

Tehát el voltak tartva.

Ma már nincs ilyen.

Nem tartozom hálával ennek a sz@revőnek, mivel nem is nyújtott semmit és nem engedem hogy kihasználjon.

jún. 6. 06:23
 16/23 anonim ***** válasza:
31%
Aki azt írja, hogy igen, az hazudik. A nőknek nem kell olyan férfi, aki nem tudja őket eltartani.
jún. 6. 07:50
 17/23 anonim ***** válasza:
72%
16# Engem nem kell eltartani, de én se fogok eltartani senkit. Hogy lehetne ilyen emberrel családot tervezni? Majd én tartom el mindhármunkat/négyünket? Nem kell hogy milliomos legyen, de azért saját magát legyen már képes eltartani.
jún. 6. 08:01
 18/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, hogy túl pénzes vagy túl csóró vagy, 16-os, de már jó ideje nem kell a nőket eltartani. A való életben nézd a kapcsolatokat, ne filmekben.
jún. 6. 08:04
 19/23 anonim ***** válasza:
29%
Te összejönnél szegény nővel? Aki a véredet szívja és egy zacskó ropit se tud megvenni neked?
jún. 6. 08:05
 20/23 A kérdező kommentje:

19 ne is randizz olyan nővel aki nem udvarol neked és nem b@c meg egy felcsatolhatóssal!

Egy virág, egy fagyi, egy ropi?

Mit szeretnél kislány?

jún. 6. 09:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!