Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő megfog változni ennyi idősen?
Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.
Munkanélküli tehát nem dolgozik.
Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.
Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.
És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.
A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.
A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.
És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.
Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?
201-es: Kezelése (bőr fog, ) összesen 600 ezer Ft
Kabátok: 400 ezer Ft. (kereken)
Arany nyaklánc: 300 ezer Ft
Televizó, mobil kamera: 200 ezer Ft kb.
Igy jön kb. az 1 millió 500 ezer Ft.
Ez mellett mindig én fizettem, de azokta nem számítom bele.
De ha beleszámítanám joval több lenne.
És pofátlan módon azt mondja, hogy én azért afdtam neki mert ő eltöltötte velem a szabdiejét
De ezt is már leirtam ezerszer.
Sehova nem mentünk közösen egy pesti csavargásokon kivul. Sem egy turára sem egy vidéki pihenésre sehova.
ÉS ah legalább kismértékben visszaadta volna a pénzemnek legalább a felét.
Már megnyugodnék én is. De nem.
Akkor lenne tanulpénz ha fiatal 21 éves lennék. :) :)
És még előttem lenne egy 9 év arra hogy legyen barátnőm.
De így hogy 31 lassan 32 vagyok se tizenévesen se huszonévesen nem jötte össze semmi, és vérge reménykedtem ebben a nőben, aztán ő meg egy nem normális selejt.
CSak éppen megy az idő. Öregszek én is.
Neked az a bajod hogy másokkal jól érzi magát, veled meg nem akar semmit.
Beteg vagy.
És aki mos főz takarít mondjuk 10 évet egy palira és utána szakítanak, az mit csináljon?
Szaladjon a bíróságra hogy tartozik neki a pali pénzzel?
Szoktunk veszíteni.
Túl kell lépni.
Veled sosem fog szexelni mert egyszerűen nem kellesz neki.
Lehet hogy ronda vagy, amellett hogy hülye is.
Szívből kívánom, hogy tudj túllátni ezeken (valóban kibszás), és legyél fejlődőképes. Senkinek nem jó amit most csinálsz. Tudod mi lenne a nőnek igazán nagy pofon? Hogyha látja rajtad hogy újra felépíted magad. Hogy amikor keres, nem veszed fel, vagy elküldöd finoman a fszba, hogy keressen más verebet. Utána ő fog kuncsorogni érted, főleg ha látja, hogy van pénzed, idővel meg akár barátnőd. De ebben a megfeszült idegállapotban amibe most be vagy ragadva nem tudsz semerre jutni. Vagyis nem szeretnék rólad hallani a hírekben. Légy erős, szedd össze magad. Igen, vannak gci nők, soha nem fogja látni ami téged bánt, légy okos, ne add meg neki azt, hogy érezze rajtad, hogy csicskája vagy. Azt hiszed, hogy majd jól kitolsz vele, de nem tudsz, ő attól rafináltabb. Előző tapasztalatok is ezt mutatják. Ezzel pedig legalizálod a tetteit, tudja hogy mással is megteheti, mert nem fordítanak neki hátat. Pedig tudjuk, mindenkinek kell a figyelem, a másik ideje, és nem kevés esetben a pénze. :D Így jártál, de ne rekedj meg itt. Mennyi éved fog így eltelni? Ha visszatekintesz mire fogsz majd visszaemlékezni? A pénzedet elbszta, most az idődet veszi el. Szerintem te ettől értékesebb vagy. Menj kérlek a dolgokra, és mikor újra látja rajtad, hogy lehúzhat, akkor "döfheted belé a kst", mikor már te nézed őt egy ócska rongynak. Sok sikert kívánok neked ebben! És azért majd jelentkezz! Ne nyomorítsd meg még jobban a sorsod!
N
217-es: Nem.
Nekem az a bajom hogy midnen héten más férfival van, és egyikkel sem érzi jól magát hiszen ha jól érezné magát, velük nem lenne minden héten más férfival.
Meg 2022-ben nem volt ilyen. Állandóan ideges, hangulat zavaros, a szüleimet megfenygette hogy szétveri az ő fejüket is. Pedig apámmal nagyon jó viszonyban voltak, de anyukámmal is.
Mintha nem önmaga lenne.
Miért jött oda hozzám idén április végén hogy ki szeretne békülni ezt mondta.
Mondtam neki én nem haragszok rá, erre becsöngetek hozzá rá 2 napra nem nyitja ki az ajtót.
Majd utána találkozok vele és azt mondja hogy most nem ér rá.
Aztán rá 6 nappal tehát idén május 1-től egy indiai rossz arcu pasival van együtt.
Aztán megint elküldött a fenébe.
Aztán most nyáron aszem most juliusban talán megint odajött hozzám amikor ujságoztam, utána később pár nappal később egy ujabb pasival volt együtt, igénytelen kinézetű 50 év körüli férfival.
Aztán elkezdett most augusztusban megint fenyegetni a nő. Majd már a szüleimnek is azt üzente hogy szétveri a fejüket.
Legutobb a nő erőszakosan azt mondta bár lehet már leírtam hogy dug..jam dugjam meg.
Na ezt akartad nem? De nagyon hagonsa orditott és ideges volt.
tehát hogy én du..jam meg őt.
Mert azt ebszéltük hogy mikor adja vissza pénzemet szokás szerint, majd hozzátette hogy én nem akartam vele együtt lenni. De én mondtam hogy igen. Majd hghy akkor du.gjam dugjam meg őt. Ezt mondta
Utána megint nem volt otthn, Ez a dug.jam meg eset augusztus közepe felé volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!