Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nő megfog változni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő megfog változni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.

Munkanélküli tehát nem dolgozik.

Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.

Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.

És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.

A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.

A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.

És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.

Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?

2024. máj. 27. 07:22
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/222 anonim ***** válasza:
100%

"Csak éppen el..ba.tam azzal hogy nem kozeledtem felé fizikalisan igy váltott....."

Te jó ég ezt a brutális naivitást, a húsvéti nyusziban is hiszel még ugye??

aug. 18. 15:43
 152/222 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg pénzt ne adj neki egy fityinget sem. Ha meg össze akar veled jönni megpróbálhatod, de ne pénzeld.
aug. 18. 22:17
 153/222 A kérdező kommentje:

Na beszéltem vele tegnap. Azt mondja hogy én arra adtam neki pénzt hogy velem töltötte a szabadidejét.

A szabadidő annyiból állt hogy sétáltunk a pesti utcakon és kajalas és moziba ménes volt. És mindegyiket nekem kellett állnom.

Meghogy O nem akar velem barátkozni meg van másik barátja és stb.

Ez tipikus csaló nő. Újabb férfi van már nincs neki az a indiai.

Mindig mással van.

aug. 25. 02:34
 154/222 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene értened hogy te nem kellesz neki.
aug. 25. 07:39
 155/222 anonim ***** válasza:
Ha tipikus csaló nőnek tartod,akkor mi a fszért lihegsz még mindig utána?Normális ember már rég leszarná az ilyen embert.De ugye az mindenki számára lejön, hogy te nem tartozol a normális emberek csoportjába.
aug. 25. 08:51
 156/222 A kérdező kommentje:

Probáljátok már meg megérteni a fenébe is. hogy lehuzott több mint másfél millió forinttal.

Nem tudom mégegyszer összegyűjteni a pénzt, illetve igen de ahhoz el kell telnie ujabb 8 évnek. Egy fogyatékos sem ennyire hülye, hogy odaad valakinek ennyi pénzt. Csúnyán megtévesztett. nem érdekel a nő, nem érdekel más sem. Engem csak a pénzem érdekel, amiből vehettem volna magamnak egy biciklit és 20 napos nyaralást.

aug. 25. 11:58
 157/222 A kérdező kommentje:
Nem érdekel egy kiégett nő. Pénzemet adja vissza, és ennyi. Önszátából nem fogaj. Pénz elveszítését nem tudom feldolgozni.
aug. 25. 11:59
 158/222 A kérdező kommentje:
Nem vagyok milliomos, nem élek jól, nincsenek baratáim, akkor legalább a pénzemet adja vissza, amiértz én dolgoztam meg. én adoztamn le becsületesen.
aug. 25. 12:03
 159/222 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezen a ponton már nem lehet téged sajnálni. Megérdemled, hogy lehúzott, ha ennyire nincs meg a magadhoz illő eszed.
aug. 25. 12:12
 160/222 A kérdező kommentje:

159-es: Hogyne lenne meg az eszem hozzá.

Amikor oada adtam neki a pénbzt azt mondta hogy megyünk nyaralni ez volt tavaly. nem mentünk.

Nem azért adtam neki odaa pénzt hogy őt segitsem.

És nem nem érdemlem meg.

aug. 25. 12:25
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!