Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő megfog változni ennyi idősen?
Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.
Munkanélküli tehát nem dolgozik.
Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.
Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.
És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.
A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.
A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.
És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.
Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?
Ahhoz van közöd kizárólag, hogy a lóvét vissza adja majd egyszer valamilyen szép álomban.Ahhoz viszont nincsen közöd, hogy hányan kúrják.Ha nem kúrja senki,attól a pénzt még nem fogja vissza adni.🤷
Az én lelkem is háboroghatna mert volt aki csak krogatott fél évig és közben nem szeretett, sőt hozzám járt enni is.
Ő is elvett tőlem valamit, nem is keveset, mégsem érdekel.
192, na épp ezaz amit a kérdező abszolút nem ért. Jártak így sokan mások is már.. mindenkit használtak már ki.
Kérdés kit mennyire.
Ráadásul 2022es történet.
Pszichológushoz nem ment el hogy segítsen feldolgozni a veszteséget. Itt a baj.
0ersze hogy verték át másokat is. De valameddig együtt voltak akár egy párkapcsolatok beszélek.
Én ezzel nővel nem voltam együtt
Alig találkoztunk. Igen 2022 ismerem de 2023 ban meg jóban voltunk. Szóval mindegy is.
Ha egy nő elmegy valakivel külföldre de úgy hogy a pasi fizeti a nőnek is és magának is. Az is kihasznalas. Na de elmegy vele.
Velem nem jött el. Ezért nem tudom ezt a pénzes dolgot feldolgozni. Mert oké át.. ba..ott na de legalább valamit kaphattam volna érte.akar azt hogy elmegyunk egy hétre külföldre. Bármi. De ezt hiába írom le ezerszer. Másfél millióból konkrétan Ausztráliába lehetett volna menni. Vagy Amerikába vagy bárhova. Gondolkodjatok már egy kicsit hogy.mirol beszélek. Mintha kukában landolt volna az a oenz amiért több évig dolgoztam. És kidobom a kukába mint a szemetet. Ezt nem lehet feldolgozni. Voltam már pszicholgusnal.
De az ő hibája. Miért mond akkor olyanokat hogy elmegy velem nyaralni meg emez meg az. Ha nem mondja nem segítek én se neki anyagilag.miert kell ígérni ha nem tartja be.
Önként nem ad senki semmit senkinek. Nincs ilyen. Ha milliomos lennék akkor esetleg támogatnék egy alapítványt.
Nincs ilyen. Ő tudta azt hogy magányos vagyok, tudta azt hogy nincs társagom és ezzel etetett engem. Hogy ő az lesz, ő elmegy velem ide meg oda. Meg megyünk Horvátországba. Csak segítsek neki mert nincs munkája.
Ezért segítettem neki. Mert a szeretet és az hogy végre nem otthon kell lennem a panelban a szüleimmel 30 évesen. Így tehát adtam neki. És amint odaadtam már tudjátok... most mi van? Élmények nélkül ugyanúgy barátok nélkül ugyanúgy ugyanúgy otthon ülök a panelban a szüleimmel. És mínusz másfél millió. Ezt kitudja már feldolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!