Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő megfog változni ennyi idősen?
Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.
Munkanélküli tehát nem dolgozik.
Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.
Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.
És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.
A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.
A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.
És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.
Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?
Egyébként erre visszatérve. Mindig azzal érvel hogy én arra adtam neki pénzt hogy O velem töltötte az idejét.
A 2022-2024 időszak alatt összesen 8 hónapot ha jóban voltunk. Abból találkoztunk hetente 2-szer átlagban 4-5 órát.
Kajaldaba mentünk mindig amit már írtam sokszor hogy én fizettem.
Azt hogy leült mellém zabalni az nem idő eltoltes volt hanem ingyen kaja neki.
Azért azt vegyétek észre, hogy a kérdező tényleg egy annyira magányos ember, hogy az utolsót is odaadja csak legyen társasága. Ha belegondolunk jobban, ez borzasztó szomorú így...
Persze, butaság az egész, de nem rosszat akart és úgy bántjátok.
Mással is cseszett már ki nő, feleségek egy fél házzal, autóval lépnek le.
Csak másokat kirángatnak ezekből a körülötte lévő emberek, barátok, család, másik nő..
Az hogy valaki ebbe így benne marad, az nem véletlen...
Lelki sérült személyre vall...
Kérdező, nem tudom mit lehetne még tanácsolni...
Ismerkedj, és engedd le.. és remélem nem a korábbi válaszolónak van igaza, aki azt mondja, hogy ez neked csak indok, hogy továbbra is ezzel a nővel foglalkozz.
"De csak ennyi kellett volna az elején. Én nem akarok veled lenni mert nem vagy szimpatikus.
De nem mondta ezt. Egyszersem."
Persze, hogy nem mondta. Mint írtam már, vannak emberek, akik nagyon jó érzékkel veszik le, hogy ki az aki annyira lúzer, hogy könnyen megvezethető. És ezt látta rajtad. Akkor ugyan minek is mondta volna, hogy nem?? Egy könnyű préda voltál és ma is annak tart. A leírtak alapján simán eltudom képzelni, hogy be fogsz neki még dőlni annyira kétségbe esett vagy. És most van rá egy újabb ürügyed is, a pénzed vissza szerzése. És amilyen balfék vagy, előbb-utóbb megint át fog verni. Tagadhatod mindenkinek és saját magad előtt is, hogy ez nem így lesz, de bizony így lesz, mert kegyetlen lúzer típus vagy. És még mindig lihegsz utána, mert nem kaptad meg ezt a nőt. És ezt fogja ismét ki használni. Megvannak az ilyeneknek a módszerei erre, hiába is hiszed azt magadról, hogy most már nem lesz képes még 1x átbszni. Át fog, mert te az a fajta vagy, aki nem tanulsz az elkövetett hibáidból, csak elméletben. A gyakorlatban viszont annyira megszálottá váltál, hogy a kis terved képtelen leszel végrehajtani. Elég lesz egy ígéret tőle, hogy a jövőben másképp lesz. És te megint hinni fogsz neki.
Szerintem meg nem kell mindent elhinni amit leír.
Lehet hogy senki nem jár a nőhöz csak a kérdező agyszüleménye.
Én akit visszautasítottam, mindjárt elhordott mindennek a hátam mögött. Én ebből indulok ki.
185-os
MÚLTKOR már ez a nő is bevallotta mert megint új pasija van. És szóva tettem hogy ez már az évben hányadik? O meg azt mondta hogy majd idehivja mint a 900 pasiját. Így mondta hogy 900.
Az azért elég durva. De mindent venni fogok mobilra mert már azt is mondja hogy szét veri a fejét apámnak és anyámnak. Totál meg van hibbanva. NEM ilyen volt amikor megismertem 2022-ben.
Kérdező én eddig pártoltalak, de eljött az ideje, hogy be kell ezt fejezned.
Érted? Fejezd be. Állj le ennek a nőnek a zaklatásával, ilyet nem lehet csinálni, beteg, nem normális dolog. Előbb-utóbb elfog kapatni az egyik faszijával.
Ha nekem megkérdezné egy vadidegen akinek semmi köze hozzám hogy hányadik pasi, és is azt mondanám hogy a 900.
Semmi közöd hozzá.
Se a barátja nem vagy se a férje se az apja!
Senkije nem vagy.
Ha akarna, pl 10 db pasival lakna együtt a lakásban és 10en k.nák egyszerre.
Privát magán ügye, hidd el semmi dolgod vele.
Mondjuk én már feljelentettelek volna zaklatásért.
Elég türelmes nő.
189 es a probléma még mindig az hogy addig van közöm amíg vissza nem adja a pénzemet es az értékeimet. Mivel kicsalta tőlem úgy hogy azt mondta ahhh csak én vagyok neki még blabla. Ha visszadja akkor az agyamban lezarul egy fejezet es nem fog érdekelni mit csinál.
De úgysem tudod felfogni mert nem.a te penzed es nem te dolgoztál még érte. Kemény fizikai munkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!