Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a nő megfog változni ennyi idősen?
Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.
Munkanélküli tehát nem dolgozik.
Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.
Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.
És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.
A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.
A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.
És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.
Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?
161-es: ABBAN egyeztünk meg hogy ha én atadom neki a pénzt, akkor velem tölti el a nyarat. ha csak a tavalyi év nyarat akkor a tavalyi év nyarat.
Ebben állapodtunk meg. Azt hogy ha letelik a nyár és utána mit csinál már nem tartozik rám.
De ebben állapodtunk meg. És az idei se tavalyi jó időt, nyarat nem töltöttük együtt.
De ezt mondtam is neki..
Ő sem fogja fel. Semmit nem csináltunk közösen, csak a pesti sza..os utácokon csavarogtunk, és kajáládákba ettünk, meg moziban amit én fizettem mindig plusszban.
Soha nem utaztunk el legalább közösen egy hétre.
Ez lett volna az álmom. Elmennoi vele koncertre, meg egy görögországi nyaralásra, semmi más. Nem együtt lenni velem hosszutávon ha ő nem akarf. de akkor kegalább elmentünk volna közösen nyaralni, mert tudta tudja hogy én nem voltam soha, és nincs is rá társaságom.
ÉS legközelebb okosabb leszek. De ez a pénz akkor is kell vissza hozzám-.
veszek beleőle egy biciklit a többiből meg egy laptopot, egy mobiltelefont, és elmegyek belőle valami tanfolyamra.
A kérdés az hogy hogy szerezzem vissza a saját pénzemet?
Biróság és rendrőség segitsége nélkül, nem hivatalosa és jogi uton.
"azt mondta hogy megyünk nyaralni"
Mondta, mondta. Nem szabad pénzt adni más kezébe, főleg, ha látod, hogy megbízhatatlan és csak veszi el a pénzedet, és nem ad érte semmit.
Sok pénzt veszítettél - de te adtad!
Ha belenyugszol, hogy nem kapod vissza, és rá se nézel többet arra a nőre, még lehet sok boldog évtizeded.
167- nem önsztámaból hanem tévedésbe tartott. Ha önszánatmból adtam vola neki, akkor nem kértem volna érte semmit.
Tehát ez nem igaz,
És igen nem tudom nem szabad pénzt adni senkinek sem.
Jah meg várjatok még azt mondta tegnap hogy mert kérdeztem hogy én miért nem lehet nálad? Erre hogy hát amikor nálam volt akkor én hívtam őt, ő viszont nem hívott engem.
Kb ez olyan mintha én meghívnék valakit a szülinapomra, de amikor az adott embernek van a születésnapja ő nem hív meg.
Mindegy. Szemét és nagy disznóság ez. Nem tudom ujra előteremteni a pénzt, és szükségem lenne rá.
Tényleg több évig gyujtottem. Viszont ez a nő minden héten elutazik hetekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!