Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki önző, megfog változn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki önző, megfog változni valaha?

Figyelt kérdés
2021. szept. 6. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Csak ha belátja és ő maga tesz érte. Valljuk be...ez azért elég ritka!
2021. szept. 6. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Magátol biztos hogy nem.

Párom pl állandoan csak magárol beszel. Miota jeleztem neki hogy bocsi ez meg amaz engem nem érint nem érdekel ne kösse az orromra, azota olyan témákat dob fel amiben többesszámban beszél, majd ha osszekoltozunk, ha lenne gyerekünk

Es azzal hogy a beszéde változik, ugy a gondolatai is kezdenek kiszélesedni ahogy látom az én központurol a MI központúra.

Maguktol nem változnak semmit, csak nyomásra változnak az önzők.

Plusz pénzügyi témában is hasonlo megy. Mert hiaba nagyonsokmilliomos, gazdag, mégis smucig mint atom. Mondtam is neki hogy azt amugy te észrevetted hogy valójában full szegény vagy mert a saját párodra sem telik es egy fagyira is csak nehezen.?mennyitől éreznéd magad olyan gazdagnak hogy ne legyél irigy a saját párodra..?

A saját gyerekedtől is sajnálnád...?

Stb stb.

2021. szept. 6. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Az jol meglepte hogy tenyleg luxus amiben él, full gazdag, és ennek ellenére a képébe vágtam vágtam hogy ő szegény:D

Dehát tenyleg ugy viselkedik mintha egy garasa nem lenne.

2021. szept. 6. 13:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor egy cipőben járunk úgy látom.😅 Mióta vagytok együtt?
2021. szept. 6. 14:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Lassan egy éve együtt de kezdetekben nem érdekelt. Azaz nem egy éve beszelgetunk ilyesmikrol csak amiota ez engem zavar/meguntam hogy "én én meg én"

Bakker egy párkapcsolatban Mi van..

2021. szept. 6. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Költs te őrá. Ezzel úgy sem fogod kompenzálni, hogy neki mindene megvan neked pedig semmi, de ha csak az önzőség, smucigság dolog aggaszt akkor költs!
2021. szept. 6. 16:27
 7/8 anonim ***** válasza:
En speciel már minuszban vagyok miatta...:D
2021. szept. 6. 16:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az ember meg tud változni HA akar.

Az utóbbi időben a barátaim és idegenek (1x találkoztam velük) is, felhívták a figyelmem pár dologra magammal kapcsolatban.

Rossz tulajdonság, hiányosság, ilyesmi

Régóta éreztem hogy valami nem stimmel, de hogy mi azt nem. Örülök hogy elmondták. Változtatni akarok. De ez csak akkor megy ha teszek érte, mert szeretnék.

Ha valaki nem akar valtzoni, nem fog.

2021. szept. 6. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!