Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a nő megfog változni ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a nő megfog változni ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Van egy nő akibe szerelmes lettem, nálam idosebb 13 évvel. Nincsen gyereke, nincsen testvére, rokona, anyja van de valahol vidéken lakik. Van saját lakása a nőnek itt Pesten és egyedül él.

Munkanélküli tehát nem dolgozik.

Mindig más férfiak vannak nála, de nem K..a akivel így együtt van 1-2 hetet aztán soha nem látni őket.

Most egy újgazdag teljesen bűnöző kepu rossz arcú sötét bőrű pakisztáni v indiai férfival van együtt akinek mindig más kocsija van.

És még gusztusa is van hozza ehhez a férfihoz.

A nő jól néz ki ha sminkeli magát szőke haj nagy mell sovány testalkat Ha viszont nem tesz rá magára nagy vakolatot akkor mint egy kiégett pro..ti és látszik rajta hogy már nem 20-30 éves.

A lényeg az hogy én azért szerettem bele ebbe a nőbe mert nekem a normális énjét mutatta meg 2022-ben. Nem lett köztünk semmi, de értékeltem hogy szeret kertészkedni szereti a fizikai munkát. Lehet vele értelmesen normálisan beszélgetni szinte mindenről.

És többször figyelmeztettem S nőt hogy ne csinálja ezt az életet, ezek a férfiak akikkel együtt van bármit csinálhatnak vele, pláne egy külföldi pakisztáni. De hiába.

Mit lehet tenni hogy észhez térjen ennyi idősen?

2024. máj. 27. 07:22
 171/222 anonim ***** válasza:
100%
Csak megy az időd és az idegeid. Szerintem kár további időt és energiát beletenned ebbe. A pénzed nála marad, nem fogja visszaadni.
2024. aug. 25. 13:53
 172/222 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudod bizonyítani, hogy átvert. Sokat adtál semmiért. Jobb lenne, ha tovább lépnél - a nyugalmad és a békés jövőd érdekében.
2024. aug. 25. 13:54
 173/222 A kérdező kommentje:

171- és nem érted? Pont ez az adu ász ha nála marad O nyer.ha vissza szerzem akkor visszajön kuncsorogni hozzám. És elküldhetem őt a jó fenébe utána. Pont ez lenne a cél.

Ha másfél éve nyomják ez miatt az idegegeim hogy nem adja vissza a pénzemet. Akkor mit csináljak

2024. aug. 25. 13:56
 174/222 Noren1989 ***** válasza:

Tovàbbra is javaslom a gyógykezelést, Bro.

Ez a rakat szöveg mesének is sok, nem csupàn a valós sztorinak.

2024. aug. 25. 14:36
 175/222 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy meddig szórakozol vele,jajveszékelsz,a pénzed már soha nem fogja vissza adni.Lehet egyszer sok év múlva történik valami "csoda"esetleg,és valamennyit talán viszont látsz,de a jóval nagyobb része már soha nem fog vissza kerülni hozzád.És inkább arra van esély,hogy egy forintot sem fog vissza adni soha.Így élni évekig ,évtizedekig erre várva.....nos,erre csak egy valóban nem komplett ember képes.

És normális ember eleve nem ad csak úgy pénzt valakinek,mert az hangzatos dolgokkal csábítgatja tettek nélkül.Oltári barom voltál fiam, és most megfizetted az árát.Tetszik nem tetszik, ez lett a következménye a saját hiszékenységednek,hogy a pénztől végleg el búcsúzhatsz.

2024. aug. 25. 15:13
 176/222 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok egy nagy pszichiáter de eléggé egyértelmű mi folyik itt. Teljesen mániáddá vált ez a nő, akinek te nem kellesz. Mivel az érzelmeiddel ostromolni cikinek érzed ezért a pénz ürügyével csimpaszkodsz bele. Azt használod ürügyként, hogy foglalkozhass vele. Csak hogy ne kelljen elengedned, hisz a mániád lett. Talán szereted is valamilyen beteg módon. Ha nem adtad volna a pénzt neki most bajban lennél milyen okkal ne hagyd békén. Fogadom tudatalatt örülsz neki, hogy tartozik így van alibid arra, hogy ezt a kapcsolatot "ápold" a magad elméjében és a nő irányába a valóságban. A megoldás az lenne ha találnál valakit helyette akivel normálisan, egészséges módon kapcsolódhatsz. Sajnálom, hogy nincs ilyen az életedben, remélem mihamarabb rád talál és magad is nevetve gondolsz majd a mostani önmagadra vissza.
2024. aug. 25. 16:42
 177/222 A kérdező kommentje:

176-os: Ez így van, de nincs sneki. Ez is a véletlen folytán került.

Eladtam neki egy terméketz. Társkaeresőn utcán nem lehet ismerkedni. Mindenki nyomogatja a telefont. Lehet hogy ez a nő tud ismerkedni és sok férfi van az életlében.

Na de akkor mirét ültetett a fejembe olyat, hogy igen elmegyünk ide elmegyünk ide, ezt csináljuk azt csináljuk, közös élmények sb.

31 ééves lassan 32 leszekk, soha nem voltam bulizni, soha nem voltam fesztiválozni, nincs kivel menni nyaralni sem.

Újságterjesztő vagyok egyedül csinálom.

Járok edzésre, de többnyire férfiak járnak.

Egy két imserősömnek mind van már felesége, meg barátnője.

Hiába mondják egyesek ismerkedjek. De hol? Hol a bűbánatban? Hol lehet?

Viszont igen is bánt engem ez a pénezs dolog. Mert igen annyira szerettem őt hogy a fizetésem meg gyujtott pénzem 70 százalélkát neki adtam csakhogy neki jó legyen.

Ő meg mindenfélet szépet is jót igért.

Majd a következő pillanatban már a telefont sem vette fel.

tavaly április óta már már kényszeres odajárkkálsom lett ahol ő lakik, ebből telik az időm.

És ha lenne egy egyedülálló nő aki 30 éven felül van, normális nem dohányzik, nincs gyereke. De nem találok ilyet.

Nem találok.

2024. aug. 25. 18:00
 178/222 A kérdező kommentje:

ÉPn irtam ki ezt a krédést is. https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__baratkozas__12777..

Senki nem jelentkezett,

Mégis akkor hol lehet ismerkedni?

2024. aug. 25. 18:03
 179/222 anonim ***** válasza:
100%

"Na de akkor mirét ültetett a fejembe olyat, hogy igen elmegyünk ide elmegyünk ide, ezt csináljuk azt csináljuk, közös élmények sb"

Mert látta rajtad, hogy egy megvezethető lúzer vagy egy kis ígérgetésért cserébe. Vannak akik nagyon jó érzékkel rendelkeznek, hogy ki az aki könnyen átverhető, és ki is használják a lehetőséget. Ha hajlandó lennél nem ennyire görcsösen ragaszkodni ahhoz, hogy végre legyen valakid, akkor nem kerülnél ilyen helyzetbe. Ezt a helyzetet elsősorban csakis saját magadnak köszönheted. Ideje lenne végre szembenézned ezzel. És változtatni azon, hogy mindenáron kell valaki, mert egyedül képtelen vagy létezni.

Amíg ezen a szinten maradsz, addig továbbra is elsőrendű célpont maradsz a szélhámosok számára. És azokból van még bőven.

2024. aug. 26. 05:35
 180/222 A kérdező kommentje:

179-es. Mielőtt jött volna ez a nő nem is kerestem társat. Ez a véletlen folytán lett.

Érted? Eladtam személyesen neki követ és utána elkezdtünk beszélgetni messengeren.

És mivel mondta hogy szeret utazni kirándulni és egyedül él és még gyereke nincs meghogy nincs kivel mennie.

Ezért kezdtem el vele beszélgetni. Mert én is szeretek és szeretnék..ezért találkoztam vele másodszor.

Sőt az elején mindig mondta hogy majd igen megyünk megyünk. Aztán ez már a harmadik nyár amit nem töltöttünk együtt.

De csak ennyi kellett volna az elején. Én nem akarok veled lenni mert nem vagy szimpatikus.

De nem mondta ezt. Egyszersem.

2024. aug. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!