Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjemnek unokaja szuletett. Hogy alljak ehhez a dologhoz?
Szerintem együtt tartani tök jó és az is, hogy nincsen utálkozás a szülők közt. Közösen fotózkodni és bájologni viszont gáz. Ha én lennék a férjed, akkor belevonnálak az egész eseménybe és bizony készülne olyan fotó, ahol te, a fiam, a közös gyerekünk és én vagyok rajta.
A volt feleség párja (ha van), ő mit csinál?
Szüleimnél hasonló a helyzet. Az én apukám is már nagypapa, mert az 1. gyerekének( apa 1. házasságából), az én féltestvéremnek már van gyereke.
Bár a nővéremben van annyi, hogyha minket meghív, akkor apa volt feleségét nem. Tehát a nagymama máskor megy mint mi, így az én anyukámnak nem kellemetlen. Ez már 4 éve így van és működik.
Nálatok ez miért nem opció?
Ez az adott emberek személyiségétől függ, mármint hogy ki hogy kezeli az ilyen szituációkat. Hiába állsz te normálisan hozzá ha pl. a volt feleség nem barátságos veled (vagy fordítva).
Nem tudom milyen a viszonyod a volt feleségével?
Talán ha közvetlenebbek lennétek egymással - ami két emberen múlik - akkor talán azt a pár alkalmat amikor találkoztok ki lehetne bírni. A jó hangulat a résztvevők intelligenciáján múlik. Persze ehhez egy ember kevés, a többieknek is úgy kell hozzáállni hogy oldott legyen a hangulat.
Jó példa erre Stohl András családja. A születésnapján egy asztalnál ült mindkét volt felesége és a jelenlegi is, és az összes gyereke a párjaikkal, unokájával (link: 25:20-tól).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!