Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjemnek unokaja szuletett. Hogy alljak ehhez a dologhoz?
Figyelt kérdés
A ferjem elso hazassagabol vannegy fia, akinek gyereke szuletett. Ez teljesen normalis nyilvan. Viszont vannak alkalmak, szulinap, babavaro is volt keresztelo, nevnap mikor ugye meghivnak minket illetve a nagymamat is( ferjem volt feleseget). Neha eleg kellemetlenul erzem magam mikor ott a csaladi foton pozol a ferjem a volt felesegevel gyerekevel unokajaval en meg ott allok mint egy idiota. Az egesz szitu kellemetlen szamomra, mintha ok ugy egy csalad lennènek meg mindig en meg csak ugy vagyok. Szoval nem tudom, hogy mit csinaljak. Talan hagyjam ki az ilyen esemenyeket? Nekem picit rosszul esik ezt latni. Tudom ok a nagyszulok, de valahogy kellemetlenul erzem magam. Masnak volt hasonlo helyzet? Mi a megoldas erre?2024. máj. 26. 12:19
1/33 anonim válasza:
Én el se mennék az biztos. Nem irigyellek.
2/33 anonim válasza:
Az szép XD
Mostoha nagyi lettél
Hány évesek vagytok?
3/33 A kérdező kommentje:
Ha meg nem megyek el nyilvan megharagudnak. Nemtudom mas csaladokban ez hogy szokas? Nem kulon tartjak a szulinapokat, nevnapokat pl? Nekem nem kenyelmes elmenni pl etterembe unnepelni a ferjem volt felesegevel. Ertem en, hogy nagymama nagypapa. De akkor is kellemetlen
2024. máj. 26. 12:24
4/33 A kérdező kommentje:
53 eves vagyok, a ferjem 58
5/33 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy hány évesek? Ez megalázó.
6/33 A kérdező kommentje:
Vagy egy kozos gyermekunk is
7/33 anonim válasza:
Nekem mindkét szülőm elvált mindkettőnek másik hazastarsa van. Soha nincs egy olyan ünnep sem hogy anya meg apa egyszerre lennének jelen. Gyerekszuletés szulinap sem! Külön vannak fogadva is.
8/33 anonim válasza:
*jav.: illetve elváltak a szüleim(kicsit magyartalan lett:D)mindkettönek van másik házastársa
9/33 A kérdező kommentje:
Semmi bajom a volt feleseggel, nem akarok senkit megbantani. Csak ezek a szituaciok engem feszelyeznek, nem erzem jol magam. Zavar, hogy a ferjem pozol a volt felesegevel es nem azert mert feltekeny vagyok, hanem mert ugy erzem velem szemben tiszteletlenseg. Viszon ha a masik oldalt nezem, akkor meg a ferjem fianak ok a szulei… tenyleg nem tudom
2024. máj. 26. 12:29
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!