Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként van párod? És fiú barátod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként van párod? És fiú barátod?

Figyelt kérdés

Van párom. 26 vagyok (nő) ő 23... Olyan fiatalok vagyunk. Hűségesek egymáshoz. De tényleg ez a dolgunk? Nem ismerkedni kellene másokkal és barátkozni? Van egy fiú akivel nagyon szeretnék barátkozni. Ha benne lenne programoznánk. De mindez álom marad és nagyon bosszant, hogy nem mehetek oda hozzá és nem követhetem be ártatlanul az instán például.

Ma megtehettem volna, egyedül mentem reggel, de éreztem, hogy ez nem lenne HELYES. NEM LENNE HELYES, mert csak a páromra gondoltam. Minden következményt át gondoltam, minden eshetőséget mindkét fiúval.... Nyelvi akadályok is lehetnek...valószínűleg lennének, vagy ez a fiú visszautasítaná az instás megkeresést is. De héj, lehet neki is van párja. Tökéletes lenne.

Reggelente az edzőteremben szoktuk látni egymást. Igazából ha egy pillanatra láthatom én örülök neki, hogy eljön. És érzem, hogy ő is örül, ha lát. De nem szenvedek amikor hétvégén 2 napig nem látom, viszont várom a hétfőt.

Amikor nem jön el akkor frusztrált és szomorú vagyok belül.

Múlt héten kimaradt egy hetet, a hetedik napra úgy éreztem ennyi volt. Lehetséges, hogy nem látom soha többet....de ma is szomorú vagyok és a sírás határán hogy nem lehetünk barátok soha.

A párom potenciális veszélynek tartaná, féltékeny lenne. Pedig én csak a partra akarok járni valakivel, elmenni görkorizni ilyenek, élni ezt a vibeot. A párom 195cm és 130kg...el sem tudom képzelni egy görkorcsolyán...

Mondjátok nyugodtan, hogy óvodás szinten vagyok, de nem érdekel. Vannak érzéseim és szügségem van barátokra. Fogalmam sincs hogyan kűzdjek meg ezzel. Az a fiú olyan őrülten jól néz ki, alacsony, mint én, fekete a haja, látom a bőrén, hogy olyan, mitn az enyém, csak lebarnul, de nem ég le. Arany nyakláncot hord ami a fényben csillog. Hát...én is elkezdtem hordani az enyémet.

Vasárnap van a szülinapom és igazából terveztem a barátomnak modnani, hogy egy barátot kérek....de ez lehetetlen. Ráadásul senkivel sem tudom ezt megbeszélni.

2024. máj. 24. 13:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Nő vagyok, jelenleg nincs párom, mert jobban érdekel a kalandozás jó pasikkal, mint egy kapcsolat :D

Fiúbarátaim nincsenek, nem hiszek a férfi-nő barátságban. Egy csinos nővel egy faszi sem akar csak barátkozni. 28N

2024. máj. 24. 14:43
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ha nem hagyod el a párod meg fogod csalni fizikailag is. Egyelőre "csak" érzelmi téren vagy hűtlen hozzá, de az lesz a vége, hogy a végsőkig el fogsz menni ha nem azzal a fiúval akivel "barátkozni" akarsz akkor majd mással/másokkal. Én elhiszem, hogy szereted, kedveled, ragaszkodsz a párodhoz, de már nem vagy belé szerelmes. Mégha nem is csalod meg tegyük fel amit kétlek akkor is boldogtalan leszel nagyon, de nagyon. Tulajdonképpen a pasiddal kéne barátkozni és más fiúkkal szexelni, vagy járni.

Ne húzd az időd, ne légy gusztustalan gerinctelen féreg se.

2024. máj. 24. 15:23
 13/28 A kérdező kommentje:
Akkor kerüljem el? Jó ha a crushom akkor sem követhetem be instán? Nem azért, hogy irogassak neki, ne is találkozzunk akkor ha "veszélyes". De sok embert követek amúgy...nem lehet ő +1 akit követek? Ki dönti ezt el?
2024. máj. 24. 15:24
 14/28 anonim ***** válasza:
Követheted, de ha tetszel neki mint neked ő a követésből kúrás lesz. Érted? Szakíts és kész. Aztán dughatsz szinglikkkel amennyivel csak lehetséges.
2024. máj. 24. 15:25
 15/28 A kérdező kommentje:
De amúgy ilyenkor szólalnak meg a zenék, hogy "too late to turn back now" hát persze mikor máskor. Amikor még nem jött egy hetet olyanok szóltak, hogy "give him back", "be mine" meg ilyen hülyeségek
2024. máj. 24. 15:27
 16/28 anonim ***** válasza:

'You can't have your cake and eat it!'

Ez járjon az eszedben! Szakítani kell ha más miatt sírsz, másba vagy belézúgva.

2024. máj. 24. 15:32
 17/28 A kérdező kommentje:
És amúgy...nem kellene ennyire felszínesnek lenni, hogy oké. Valaki tetszik külsőre, de lehet, hogy amúgy meg egy tuskó. Nem hiszem, hogy ez így ebben a formában szerelem lenne.
2024. máj. 24. 15:33
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem szerelem. Azért írtam a belézúgást. Oda vagy érte, "crusholsz" durván mert már még sírsz is utána és így nem lehet párkapcsolatban működni. Akármilyen nehéz is szakíts mert ha nem teszed meg csalfa leszel és ha kiderül kivág úgyis a párod. Sokkal jobban fog neki fájni a megcsalás mintha most a közeljövőben szakítanál vele. Te sem szeretnél megcsalva lenni ugye? Szakíts lehetőleg még ma!
2024. máj. 24. 15:36
 19/28 A kérdező kommentje:

Hát én aztán nem leszek csalfa, mindíg is azt mondtam a páromnak, hogy minek hülyeséget csinálni, ha együtt is lehet. Viszont igen...itt ez a fiúka és ez más helyzet. Jó lenne ha a páromnak is lenne egy ilyen lányka, dehát most még nincsen.

Engem nem zavar ha lányokkal beszélget, bekövet másokat, azt csinál amit akar. Hát lehet, hogy a fellegekben járok, de a párom visszaránt a valóságba... közös ház, közös jövő, anyagi dolgok, közös felépített múlt és közös célok, kölcsönös támogatás, minden közös. Amerikában élünk ráadásul és mondom, nekem jó vele. Mi szeretjük egymást. Szóval lehet, hogy nem vagyok normális, de az sem az aki csak úgy mondja, hogy szakíts és legyél a másik fiúval. Az élet nem egy film...sajnos. 😃

2024. máj. 24. 15:46
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem írtam, hogy légy a másik fiúval.

"Aztán dughatsz szinglikkkel amennyivel csak lehetséges."

Ezt írtam és ezt:

"Szakítani kell ha más miatt sírsz, másba vagy belézúgva."

Jó neked sírni más miatt, jó szenvedni? Mégha el is felejted a másikat, nem írsz neki, nem követed be akkor is lesz újabb férfi/fiú aki tetszeni fog talán még jobban mint a mostani.

Te csak húzod at időt, a közös élet és múlt miatt.

Én nekem mindegy mit csinálsz, a párodnak fog fájni HA megcsalod, vagy elhidegülsz tőle teljesen. Észre fogja venni úgyis, hogy nem vagy vele a kapcsolatban mint ahogyan kéne. De rendben van, legyek én a nem normális azért mert nem maradnék boldogtalan, vagy lennék hűtlen továbbra is a páromhoz! IDC!

2024. máj. 24. 15:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!