Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként van párod? És fiú barátod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként van párod? És fiú barátod?

Figyelt kérdés

Van párom. 26 vagyok (nő) ő 23... Olyan fiatalok vagyunk. Hűségesek egymáshoz. De tényleg ez a dolgunk? Nem ismerkedni kellene másokkal és barátkozni? Van egy fiú akivel nagyon szeretnék barátkozni. Ha benne lenne programoznánk. De mindez álom marad és nagyon bosszant, hogy nem mehetek oda hozzá és nem követhetem be ártatlanul az instán például.

Ma megtehettem volna, egyedül mentem reggel, de éreztem, hogy ez nem lenne HELYES. NEM LENNE HELYES, mert csak a páromra gondoltam. Minden következményt át gondoltam, minden eshetőséget mindkét fiúval.... Nyelvi akadályok is lehetnek...valószínűleg lennének, vagy ez a fiú visszautasítaná az instás megkeresést is. De héj, lehet neki is van párja. Tökéletes lenne.

Reggelente az edzőteremben szoktuk látni egymást. Igazából ha egy pillanatra láthatom én örülök neki, hogy eljön. És érzem, hogy ő is örül, ha lát. De nem szenvedek amikor hétvégén 2 napig nem látom, viszont várom a hétfőt.

Amikor nem jön el akkor frusztrált és szomorú vagyok belül.

Múlt héten kimaradt egy hetet, a hetedik napra úgy éreztem ennyi volt. Lehetséges, hogy nem látom soha többet....de ma is szomorú vagyok és a sírás határán hogy nem lehetünk barátok soha.

A párom potenciális veszélynek tartaná, féltékeny lenne. Pedig én csak a partra akarok járni valakivel, elmenni görkorizni ilyenek, élni ezt a vibeot. A párom 195cm és 130kg...el sem tudom képzelni egy görkorcsolyán...

Mondjátok nyugodtan, hogy óvodás szinten vagyok, de nem érdekel. Vannak érzéseim és szügségem van barátokra. Fogalmam sincs hogyan kűzdjek meg ezzel. Az a fiú olyan őrülten jól néz ki, alacsony, mint én, fekete a haja, látom a bőrén, hogy olyan, mitn az enyém, csak lebarnul, de nem ég le. Arany nyakláncot hord ami a fényben csillog. Hát...én is elkezdtem hordani az enyémet.

Vasárnap van a szülinapom és igazából terveztem a barátomnak modnani, hogy egy barátot kérek....de ez lehetetlen. Ráadásul senkivel sem tudom ezt megbeszélni.

2024. máj. 24. 13:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%
Na ezért vagyok szingli, bazdki, egy nőben sem lehet megbízni. Ez is itt hazudik mennyire szereti a párját aztán fejben már rég mások farkát szopja. Aztán jön azzal h mennyi minden van a párjával, hát persze, hogy csak ezért vagy vele, a kényelem.
2024. máj. 24. 16:47
 22/28 anonim ***** válasza:

Ugye tudod, hogy a kérdező nem minden nő?

2024. máj. 24. 16:51
 23/28 anonim ***** válasza:
#22 Persze, nyilván van kivétel és hülyeség általánosítani. Lehet én vagyok szerencsételen, hogy nagyon sok ilyet tapasztalok, látok, hallok.
2024. máj. 24. 16:55
 24/28 A kérdező kommentje:

És mi a baj azzal ha valaki tetszik?

Ha az összes Földi ember itt lenne előttem a fele tetszene. Ettől még egyébként nem rohan más karjai közé egy nő. A jó kinézet csak fél siker. Én nem szenvedek, élvezem.

Már írtam, hogy a párommal jól vagyunk.

#21 Menj nézz egy kis felnőtt filmet, de csak ha elmúltál 18. Vezesd le a feszültséget.

Azt hiszed a fantázia fogja elkaszálni a több éves kapcsolatom?

Egyébként kibírnám, ha csak barátok lennénk. Van tartásom, ha nem esett volna le.

És...az emberek miért tesznek úgy, hogy nekik soha senki nem tetszik csak a párjuk?

És hogy megbízhatatlan lennék? Hidd el, bárki rám bízhatja az életét is. A tisztelet és becsület elengedhetetlen számomra. Egyébként a párom tudja, hogy tetszik nekem valaki, és? Ő is elmondja ha neki bejön valaki. Húha. 😃

2024. máj. 25. 01:27
 25/28 anonim ***** válasza:
#21 mert gondolod ti férfiak nem ilyenek vagytok? :)
2024. máj. 25. 07:46
 26/28 anonim ***** válasza:

#24 Te olvasd már vissza magad, itt sírsz hogy nem bírsz meglenni a csávó nélkül aztán van képed azt mondani, hogy te csak a barátja akarsz lenni. Szerinted mégis mennyire hitelesek a szavaid?

A pasidnak durva önértékelési gondjai lehetnek, hogy veled marad ezután.

2024. máj. 25. 09:44
 27/28 anonim ***** válasza:
Barátok nem lesztek mert előbb utóbb megpuffant és te fogod neki készségesen engedni. Neked nem tetszik hanem viszket rá! Teljesen más érzés, sokkal erősebb. Már még nyivákolsz is érte mert nem jelent meg az edzőteremben. Nem kellene egyáltalán oda járnod pláne nem bejelölni, ráírni. Gusztustalan hűtlen ribizli vagy.
2024. máj. 25. 09:51
 28/28 A kérdező kommentje:

#27 Az csak akkor leszek ha már teszek is valamit. Ennyire azért nem kellene a válaszadóknak kétségbe esni. Szeretem mikor az emberek próbálják elmondani mit érzek vagy gondolok miután őszintén közöltem, hogy mit érzek és gondolok. Szórakoztató 😁

Én szeretek oda járni és nem fogja ezt egy ember elrontani. Számtalan szép embert követek instán. Mivel lenne másabb. Nem kell itt semmit a túlgondolt fantáziátokra erőltetni. Tökéletesen büszke vagyok magamra, hogy van bennem ennyi erő amivel megtarthatom a büszkeségemet, erkölcsömet és a gerincemet. Van tartásom és ez rengeteg erőt ad.

2024. máj. 29. 14:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!