Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lánnyal nem alapítanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 11:13
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
#60 Nem undorodok meg, mert tudom, hogy az ember egy bonyolult idegrendszerű faj, és nem feltétlen faék egyszerűségű a szexuális működése.
2024. máj. 15. 17:39
 62/70 anonim ***** válasza:
#61: hát akkor edd meg, amit főztél.
2024. máj. 15. 17:58
 63/70 anonim ***** válasza:
15%

"mert aki egy ekkora súlyú dolgot elhallgat"

Bár nekem is csak annyi gondocskám lenne az életben, hogy nem bszhatok úgy, ahogy akarok.

2024. máj. 15. 19:52
 64/70 anonim ***** válasza:
51%

"de ha kiderül, hogy az az igazi arca, akkor is egy mocskos manipulátor, nem? Az, hogy közben saját magát is átveri, az a téma szempontjából mellékes."

Nem mellékes, mert ha magát is átveri, akkor nincs tisztában az igazsággal. Manipulátor (jesszus) akkor lehet, ha az igazságot hallgatha el.

2024. máj. 15. 19:53
 65/70 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom, kihez beszélek, de amúgy mit szólsz (akárki) ahhoz, hogy én az elején közlöm, hogy nekem kb a szex a legutolsó dolog a világon, simán felsorolok teljesen mainstream dolgokat, amiket nem csinálok meg - és a másik így is megbsz, mert azt hiszi, majd rá tud venni erre-arra? Ez nem undorítóbb? Konkrétan bemocskol.
2024. máj. 15. 19:56
 66/70 anonim ***** válasza:
Nem szopik.
2024. máj. 19. 05:14
 67/70 anonim ***** válasza:
Kérdezú sajnállak, valószínűleg alpha widow vagy. :D
2024. máj. 19. 08:50
 68/70 anonim ***** válasza:
77%
Állandóan okoskodó, mindenen vitatkozó, akinek a feje még az anyjában van annyira önállótlan, dohányzó, gyerekgyűlölő, "fejfájós" vagy 20 napig "menstruálós", konyhában csodálkozós, telefont dugdosós, másik telójában kutakodós, "csak pénzért, házért, ékszerért, autóért aranyásós", műkörmös, széttetovált, előttem fingós, okádásig ivós......
2024. máj. 19. 12:04
 69/70 anonim ***** válasza:
29%

#68 szégyelld magad!

Bezzeg neked mindezt férfiként nemcsak hogy lehet, de még dicsőség is!

2024. máj. 19. 15:23
 70/70 anonim ***** válasza:
#69 Nem ismersz, de ítélsz. Te sem kellenél. :)
2024. máj. 20. 02:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!