Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?
"Azt hittem az red flag, ha pl. rosszindulatú, rendszertelen az élete, iszik-bagózik-káromkodik, megbízhatatlan vagy ilyesmi. Erre: nem akar szexelni meg van macskája xD Férfiak :D"
Szerintem hagyd a férfiakat és maradj a macskáknál, mindenki jobban jár.
Kérdező te sem vagy százas!
Kérdeztél valamit és válaszoltak.
Te meg elkezded fikázni...
“Beteg rokont ápol. Egynél több kutyája,vagy macskája van.” - Ezzel nem "ALAPÍTANA CSALÁDOT" a válaszoló! Szerintem meg ez tök rendes, hogy előre gondolva tudja ,ezekből SZÁMÁRA nem sül ki jó! Ezért bele sem megy!
Hisz ez volt a kérdés:Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?
Kérdeztál-válaszoltak.
Fogadd el és pont.
"ha nem hajlandó tenni azért, hogy jó legyen a szex és fennmaradjon a szexuális vonzalom"
Ezt kifejted konkrétumokkal?
Le lehet nyugodtan pontozni, én egyetértek a Kérdezővel.
Párom (férfi) két rokkant szülőt ápolt és eszembe sem volt őt elhagyni, pedig még a felesége sem voltam, szóval nem kötött az eskü. Én nem azt láttam otthon, hogy a beteg hozzátartozókat, amint lehet, lepasszoljuk, mert csak teher. Persze, van olyan helyzet, mikor szakápolást igényel, tehát nem akarok ítélkezni. De nekem is volt 2 rákos és részben demens nagyszülőm, szóval igen, láttam már beteget közelről.
Én igyekeztem minél többet segíteni a páromnak, már csak azért is, mert nekem nem hozzátartozóként könnyebb volt bizonyos dolgokat megcsinálni érzelmileg, mint neki mondjuk a saját anyja levágott lába helyét újrakötni.
Természetes, hogy pl. egy beteg hozzátartozó nehéz teher párkapcsolati szempontból is, de pont azért vagyok társ, hogy osztozzam a nehézségekben.
"Ezt kifejted konkrétumokkal?"
Például nem lehet vele leülni megbeszélni, mit lehetne jobban csinálni a szexben, egyeztetni a szexuális igényeket, és megkeresni azokat, amelyek mindkettőtöknek megfelelőek és kielégítőek, és aktívan rajta lenni. Ennél konkrétabbat nem tudok mondani, mert emberről emberre különbözik, hogy kinek mik az igényei. De például a kérdező hozzáállása önmagában hatalmas red flag, mert nagyon érezni rajta, hogy neki egy kapcsolatban nem fontos a szex ÉS megveti azt, akinek igen (#20-as válasz). Mit beszélsz meg egy olyan emberrel, aki huszadrangú dolognak tartja az egészet és lenéz amiatt, hogy neked fontos? (persze ha a másik belengetné, hogy talán a kapcsolaton kívülről pótolná a dolgot, hirtelen rögtön nagyon nagy súlyú dolognak érezné a kérdező is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!