Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lánnyal nem alapítanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 11:13
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
17%

"Azt hittem az red flag, ha pl. rosszindulatú, rendszertelen az élete, iszik-bagózik-káromkodik, megbízhatatlan vagy ilyesmi. Erre: nem akar szexelni meg van macskája xD Férfiak :D"

Szerintem hagyd a férfiakat és maradj a macskáknál, mindenki jobban jár.

2024. máj. 15. 12:56
 32/70 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező te sem vagy százas!

Kérdeztél valamit és válaszoltak.

Te meg elkezded fikázni...

“Beteg rokont ápol. Egynél több kutyája,vagy macskája van.” - Ezzel nem "ALAPÍTANA CSALÁDOT" a válaszoló! Szerintem meg ez tök rendes, hogy előre gondolva tudja ,ezekből SZÁMÁRA nem sül ki jó! Ezért bele sem megy!

Hisz ez volt a kérdés:Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?

Kérdeztál-válaszoltak.

Fogadd el és pont.

2024. máj. 15. 12:57
 33/70 anonim ***** válasza:
83%

"ha nem hajlandó tenni azért, hogy jó legyen a szex és fennmaradjon a szexuális vonzalom"

Ezt kifejted konkrétumokkal?

2024. máj. 15. 12:57
 34/70 A kérdező kommentje:
#30 najó ez tényleg durva🤣
2024. máj. 15. 12:58
 35/70 A kérdező kommentje:
#31 nincs macskám, de férfival nem élnék együtt, ezt jól látod. Bizonyos célokra szoktam csak velük lenni, pl. elvisznek nyaralni meg ilyenek.
2024. máj. 15. 13:02
 36/70 anonim ***** válasza:
57%

Le lehet nyugodtan pontozni, én egyetértek a Kérdezővel.

Párom (férfi) két rokkant szülőt ápolt és eszembe sem volt őt elhagyni, pedig még a felesége sem voltam, szóval nem kötött az eskü. Én nem azt láttam otthon, hogy a beteg hozzátartozókat, amint lehet, lepasszoljuk, mert csak teher. Persze, van olyan helyzet, mikor szakápolást igényel, tehát nem akarok ítélkezni. De nekem is volt 2 rákos és részben demens nagyszülőm, szóval igen, láttam már beteget közelről.

Én igyekeztem minél többet segíteni a páromnak, már csak azért is, mert nekem nem hozzátartozóként könnyebb volt bizonyos dolgokat megcsinálni érzelmileg, mint neki mondjuk a saját anyja levágott lába helyét újrakötni.

Természetes, hogy pl. egy beteg hozzátartozó nehéz teher párkapcsolati szempontból is, de pont azért vagyok társ, hogy osztozzam a nehézségekben.

2024. máj. 15. 13:04
 37/70 anonim ***** válasza:
71%
Nem dolgozik, főállású anya akar lenni.
2024. máj. 15. 13:05
 38/70 anonim ***** válasza:
27%

"Ezt kifejted konkrétumokkal?"

Például nem lehet vele leülni megbeszélni, mit lehetne jobban csinálni a szexben, egyeztetni a szexuális igényeket, és megkeresni azokat, amelyek mindkettőtöknek megfelelőek és kielégítőek, és aktívan rajta lenni. Ennél konkrétabbat nem tudok mondani, mert emberről emberre különbözik, hogy kinek mik az igényei. De például a kérdező hozzáállása önmagában hatalmas red flag, mert nagyon érezni rajta, hogy neki egy kapcsolatban nem fontos a szex ÉS megveti azt, akinek igen (#20-as válasz). Mit beszélsz meg egy olyan emberrel, aki huszadrangú dolognak tartja az egészet és lenéz amiatt, hogy neked fontos? (persze ha a másik belengetné, hogy talán a kapcsolaton kívülről pótolná a dolgot, hirtelen rögtön nagyon nagy súlyú dolognak érezné a kérdező is)

2024. máj. 15. 13:07
 39/70 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként nem is értem, miért volt jó neki kiírni a kérdést, amikor nyilvánvalóan utálja és megveti a férfiakat és esze ágában sincs családot alapítani senkivel. Ilyenkor szoktam mondani, hogy való igaz férfi részről sok itt a GYK-n a nyomi incel, de a női mezőnyben sincs hiány defektes arcokból, legfeljebb jobban be tudják csomagolni, hogy elsőre ne legyen annyira feltűnő.
2024. máj. 15. 13:09
 40/70 A kérdező kommentje:
#39 arra voltam kíváncsi, hogy a férfiak vajon tényleg olyan hitványak-e, mint gondoltam, és a válaszok tényleg megerősítettek abban, hogy azok😂#36 mert bennünk nőkben van empátia. A férfiak jellemzően csak saját magukkal foglalkoznak és a saját érdekeikkel. Őszintén bár hetero férfinak születtem volna. Százszor inkább járnék nővel, mint férfival, de sajna szexuálisan a férfiak vonzzanak.
2024. máj. 15. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!