Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lánnyal nem alapítanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 11:13
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:

“Beteg rokont ápol. Egynél több kutyája,vagy macskája van.”

Ja az tök gáz, ha valaki empatikus, önfeláldozó, törődő és még az állatokat is szereti. Nem csoda, hogy ennyi selejtes család van, ha a férfiak ezek szerint pont olyan nőkkel nem alapítanak családot, akikkel érdemes lenne. Helyette a van rengeteg rideg, nárcisztikus, hisztis, idegbajos anyuka.

2024. máj. 15. 12:12
 12/70 anonim ***** válasza:
83%

Azért írtam ezt,mert ilyen alapon ment tönkre két barátom házassága. Demens nagyi az egyiknél, a másiknál négy cica és egy kutya tartása miatt.

10-es

2024. máj. 15. 12:14
 13/70 anonim ***** válasza:
85%

-Olyannal, aki csak azért akar gyereket, hogy eltartsák és ne kelljen dolgoznia.

-Olyannal aki csak azért akar gyereket, mert az anyjáéknek unokával akar megfelelni, meg már a barátnőinek is van és neki is kell mindenképp, de ő maga sem felnőtt gondolkodású!

-Olyannal sem aki a gyerekkel akarna magához láncolni, de semmi masban nem lenne hajlandó odatenni magát egy házasságban, értem ezelatt nem ad magára, és nem mindíg van kifogása a szexre.

2024. máj. 15. 12:15
 14/70 anonim ***** válasza:
38%
*mindíg van kifogása
2024. máj. 15. 12:16
 15/70 A kérdező kommentje:
#12 hát már ne haragudj, de ha egy házasság azért megy tönkre, mert a demens nagyit ápolom és a férjemnek ehhez nem fűlik a foga, ott szerinted biztos a nagyival van a gond? Nem azzal, aki nem tudta értelmezni a “jóban rosszban egészségben betegségben amíg a halál el nem választ” sorokat? Meg szerintem a macskák se tehetnek arról, hogy tönkremegy egy házasság. Annak biztosan más oka volt. Ha pl. az egyik fél utálja a macskákat, de a másik ennek ellenére beszerez 4-et, na ott sem a macskákkal van a gond, hanem azzal, hogy nem tiszteli egyik a másikat.
2024. máj. 15. 12:25
 16/70 anonim ***** válasza:
62%

#15 De sok illúziód van az életről, kérdező.

Ez nem úgy működik, hogy elhatározzátok hogy holtomiglan-holtodiglan, és akkor tuti nem fog tönkre menni a házasság. A felek legjobb igyekezete ellenére is tönkremehet, így alakul az élet, így alakul a házastársak személyisége, stb.

Azt, hogy egy beteg családtag ápolására rámegy a kapcsolat, nem úgy kell elképzelni, hogy a férjed lusta és húzza a száját. Egy folyamatos ápolásra szoruló családtag egyszerűen rengeteg erőforrásotokat leköti, egy állandósult terhelő élethelyzetet jelent rengeteg feszültséggel, nem marad időtök, energiátok egymásra és az életetek többi dolgára. Még nincs is gyereketek, de gyakorlatilag olyan, mintha már lenne egy. (egyébként nem #10/#12 vagyok, hanem egy másik válaszadó)

2024. máj. 15. 12:36
 17/70 A kérdező kommentje:

“Ez nem úgy működik, hogy elhatározzátok hogy holtomiglan-holtodiglan, és akkor tuti nem fog tönkre menni a házasság. A felek legjobb igyekezete ellenére is tönkremehet, így alakul az élet, így alakul a házastársak személyisége, stb.”

De, ez pontosan úgy működik, hogy esküt tesztek az oltárnál és jóban rosszban. Ha valaki ebben nem hisz, ahogy én sem, az ne házasodjon :D Különben csak segget csinálsz a szádból és olyan dolgokra esküszöl fel, amiket nem is tudsz betartani.

2024. máj. 15. 12:40
 18/70 anonim ***** válasza:
73%

A kérdésre visszatérve, egy fontos szempontot még senki nem említett: ha nem hajlandó tenni azért, hogy jó legyen a szex és fennmaradjon a szexuális vonzalom. (jó esetben ezek összességében megvannak, de úgyis lesznek olyan időszakok, amikor leül a szexuális élet és aktívan tenni kell érte)

Nem szabad alábecsülni, milyen sokat jelent a jó szex a másikhoz való kötődésben.

2024. máj. 15. 12:42
 19/70 anonim ***** válasza:
66%

"De, ez pontosan úgy működik, hogy esküt tesztek az oltárnál és jóban rosszban. Ha valaki ebben nem hisz, ahogy én sem, az ne házasodjon :D Különben csak segget csinálsz a szádból és olyan dolgokra esküszöl fel, amiket nem is tudsz betartani."

Le vagy maradva 200 évvel. Pontosan ezért találták fel a polgári házasságkötést, valamint a válás intézményét.

2024. máj. 15. 12:44
 20/70 A kérdező kommentje:
Amúgy én egész más válaszokra számítottam. Azt hittem az red flag, ha pl. rosszindulatú, rendszertelen az élete, iszik-bagózik-káromkodik, megbízhatatlan vagy ilyesmi. Erre: nem akar szexelni meg van macskája xD Férfiak :D
2024. máj. 15. 12:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!