Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Viszonylag későn örököltem. Férfiak ti inkább csajoznátok, kiélnétek magatokat vagy családot alapítanátok? 34/F
Azért nem 100 milliót, de a nagymamám házának eladásából származó pénz felét nekem adták szüleim (másik felét tesómnak), és azzal + a saját megtakarításaimmal tudtam venni nyáron egy viszonylag jó helyen lévő, többszobás tégla lakást. Ahogy gondoltam nőttek is a sikereim a nőknél. Előtte egész életemben 3 nővel voltam (abból kettő több éves kapcsolat), most csak nyár óta voltam újabb 3-mal. Nyilván nem ezzel indítottam hogy saját lakásom van, de ezek elég hamar kiderülnek ki hol lakik és miben, és utána velük könnyebben mentek a dolgok.
Persze tudom nem annyi hogy most lett lakásom és máris megtalálom jövő héten a gyerekeim anyját, de az hogy fejben milyen irányba indulok el sokat számít, mert ha a következő néhány évben családot akarok, azt fejben is el kell dönteni.
Férfiakat kérdezek ezért, hogy ti inkább bepótolnátok a kimaradt tizen-huszonéves korotokat, amikor anyagi okokból nagyrészt sikertelenek voltatok a nőknél és közben láttátok hogy másoknak milyen jól megy, vagy inkább családalapításra koncentrálnátok, hogy ne fussatok ki az időből? (Nem akarok 60-hoz közel szülői értekezletre járni)
Nőként válaszolok, ha megengeded. Elmondásod alapján, ha itt sokan a tizenéves egyéjszakás össze-vissza kufircolást mondanák, akkor abba belemennél. Ha ez a kijelentés igaz, neked még nem való az, hogy családot alapíts. Előbb éld ki magad pár évig, bár kérdés az, hogy a csajozás mellett mennyire tudsz félretenni. A te korodban már a nők se várnak sokat a gyerekszüléssel, ergo, ha jó párt találsz, már 40-re apuka lehet belőled, és 60 évesen már elsőéves egyetemista lesz a gyerek.
Ezektől eltekintve, saját példámból kiindulva, én fiatal anyuka szeretnék lenni, ennek ellenére volt egy pár szexkapcsolatom, viszont ismerkedtem komolyan is. Most találtam végre jövőbeni "apukajelöltet" és mindenki egyéb hímneművel megszakítottam a kapcsolatot. Szerintem te is ragadd meg az éppen adódó lehetőséget és jön magtól minden.
ÉN bepótolnám.
De ha te családot akarsz, akkor arra menj rá!
Nekem is az a véleményem,hogy az önbizalma lett nagyobb a kérdezőnek.
Ráadásul azt írod,hogy 34 éves vagy, előtte volt 3 kapcsolatod, abból kettő több éves, tehát korábban is élted az életed, nem voltál magányos.
34 évesen nem tudom milyen korosztállyal akarod magad kiélni, vagy egyáltalán nálad ez mit is jelent?Bulizni szeretnél a tizenévesekkel?
Én a helyedben nem gondolkodnék azon,hogy milyen kapcsolatot is keress, csak ismerkedj,és felejtsd el azt,hogy bárki olyat keress akinek számít az,hogy Neked van lakásod.
Ripsz-ropsz szaladnak az évek, olyan nagyon Neked sincs sok időd várni azzal,hogy asz igazit megtalálva családot alapíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!