Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Viszonylag későn örököltem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonylag későn örököltem. Férfiak ti inkább csajoznátok, kiélnétek magatokat vagy családot alapítanátok? 34/F

Figyelt kérdés

Azért nem 100 milliót, de a nagymamám házának eladásából származó pénz felét nekem adták szüleim (másik felét tesómnak), és azzal + a saját megtakarításaimmal tudtam venni nyáron egy viszonylag jó helyen lévő, többszobás tégla lakást. Ahogy gondoltam nőttek is a sikereim a nőknél. Előtte egész életemben 3 nővel voltam (abból kettő több éves kapcsolat), most csak nyár óta voltam újabb 3-mal. Nyilván nem ezzel indítottam hogy saját lakásom van, de ezek elég hamar kiderülnek ki hol lakik és miben, és utána velük könnyebben mentek a dolgok.

Persze tudom nem annyi hogy most lett lakásom és máris megtalálom jövő héten a gyerekeim anyját, de az hogy fejben milyen irányba indulok el sokat számít, mert ha a következő néhány évben családot akarok, azt fejben is el kell dönteni.

Férfiakat kérdezek ezért, hogy ti inkább bepótolnátok a kimaradt tizen-huszonéves korotokat, amikor anyagi okokból nagyrészt sikertelenek voltatok a nőknél és közben láttátok hogy másoknak milyen jól megy, vagy inkább családalapításra koncentrálnátok, hogy ne fussatok ki az időből? (Nem akarok 60-hoz közel szülői értekezletre járni)

2019. dec. 28. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ezen múlna, hogy van-e lakásod vagy lakás amiről hazudhatod a tied, akkor nekem is kellene legyen valakim, mégsincsen, mert nem ezen múlik.
2019. dec. 28. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondatoddal meg is válaszoltad magadnak, amit szerettél volna.
2019. dec. 28. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Nőként válaszolok, ha megengeded. Elmondásod alapján, ha itt sokan a tizenéves egyéjszakás össze-vissza kufircolást mondanák, akkor abba belemennél. Ha ez a kijelentés igaz, neked még nem való az, hogy családot alapíts. Előbb éld ki magad pár évig, bár kérdés az, hogy a csajozás mellett mennyire tudsz félretenni. A te korodban már a nők se várnak sokat a gyerekszüléssel, ergo, ha jó párt találsz, már 40-re apuka lehet belőled, és 60 évesen már elsőéves egyetemista lesz a gyerek.

Ezektől eltekintve, saját példámból kiindulva, én fiatal anyuka szeretnék lenni, ennek ellenére volt egy pár szexkapcsolatom, viszont ismerkedtem komolyan is. Most találtam végre jövőbeni "apukajelöltet" és mindenki egyéb hímneművel megszakítottam a kapcsolatot. Szerintem te is ragadd meg az éppen adódó lehetőséget és jön magtól minden.

2019. dec. 28. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Sajnos ez nem ilyen egyszerű, ugyanis ahhoz meg kell találnod azt a nőt akivel el is tudod képzelni a jövődet! Ez lehet, hogy egy olyan nő lesz akinek már van is gyereke! Az biztos, hogy olyan nőt válasz, akinek megvan a magához való esze, tudsz vele jókat beszélgetni. Lehet, hogy egy nő jól néz ki, de közben egy plázacica és nem érdekli más csak a kinézete, meg egész nap a facebookon lóg miközben az otthonotokat megeszi a kosz, te meg csak éhezel mellette mert a konyhát is messze elkerüli, ilyennel nem érdemes közös jövőt tervezni.
2019. dec. 28. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
De jó, te figyelj hol van az rád írva, hogy örököltél vagy, hogy házad van? A homlokodba van vésve ezért megugrott az ázsiód?
2019. dec. 28. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiben erre lehetőség adódna, biztosan a családalapítás mellett döntenék. Egyetértek a 3-as hozzászólóval, a komolyat kell keresni, de amíg az nincs meg, használd ki a kínálkozó lehetőségeket.
2019. dec. 28. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
#5: Aki stabil anyagi háttérrel rendelkezik az felszabadultabb, amit a nők észrevesznek és pozitívan értékelnek. Pozitív kisugárzás néven szokás ezt emlegetni.
2019. dec. 28. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:

ÉN bepótolnám.

De ha te családot akarsz, akkor arra menj rá!

2019. dec. 28. 11:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is az a véleményem,hogy az önbizalma lett nagyobb a kérdezőnek.

Ráadásul azt írod,hogy 34 éves vagy, előtte volt 3 kapcsolatod, abból kettő több éves, tehát korábban is élted az életed, nem voltál magányos.

34 évesen nem tudom milyen korosztállyal akarod magad kiélni, vagy egyáltalán nálad ez mit is jelent?Bulizni szeretnél a tizenévesekkel?

Én a helyedben nem gondolkodnék azon,hogy milyen kapcsolatot is keress, csak ismerkedj,és felejtsd el azt,hogy bárki olyat keress akinek számít az,hogy Neked van lakásod.

Ripsz-ropsz szaladnak az évek, olyan nagyon Neked sincs sok időd várni azzal,hogy asz igazit megtalálva családot alapíts.

2019. dec. 28. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!