Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha hirtelen átváltoznátok férfivá hogyan csajoznátok? Hogy hódítanátok meg a nektek tetsző nőket?
"Ha beszélsz, ha udvarolsz, ha jó pofizol, ha bókolsz, akkor elmehetsz a büdös p*csába!"
"Hát igenis a külső számít! Nem kell egy k*rva szót sem szólni, nem kell semmit csinálni, csak jól kell kinézni!"
Zsírkönnyű lenne.
Elmennék sportolni, hogy jó testem legyen, tükör előtt begyakorolnék valami sármos nézést, mivel eddig is dolgoztam, gondolom ezt férfiként is megtehetném, beöltöznék szexin, (mármint nem b.uzisan, hanem ahogy tudom, most lányként hogy szexi egy fiú), aztán leszólítanám az összes csajt aki kicsit is tetszik, amelyik meg hajlandó szóba állni velem azzal további randit is terveznék. :D
Ennyi.
Ha vonzó számomra az illető akkor amiben szexis szerintem:
sima egyszerű fekete póló és sötét farmer
(semmi extra!)
Hú de élvezném :)) Titokzatos hódító lennék, miközben én lenyűgözöm azzal, hogy a gondolataiban olvasok. De ő nem tudna az enyémben. Újra és újra meglepném, kíváncsivá tenném, elérném, hogy még ha ellenszenves is voltam vagy vagyok, motoszkáljon benne valami és ne hagyja nyugodni, hogy meg akarjon fejteni, ismerni engem... heh... most írtam le az exem taktikáját XD lol
de akkor is így csinálnám :D
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!