Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tik hogyan hódítanátok meg egy ilyen lyányt?
Figyelt kérdés
Van egy lyány, és nekem nagyon megtetszett a múltkor, amikor kint vótunk a falunapon. Szép lyány. Szőke, kék szemű, 17-18 körül lehet, nem tudom pontosan. Csak nemrég költözött a faluba az édösanyjával. De kedvesnek tűnik, tegnap is láttam a piacon, és nagyon jólelkű lyány, sokat segít otthon, ez látszik is rajta, nagyon dolgos, rendes.
Hogy hódíthatnám meg? Hogyan kezdjek vele beszélgetni?
20/F
2011. aug. 17. 08:24
1/10 anonim válasza:
Lol ihletet kaptál egy előző Tik-es kérdéstől, h te is írjá egy illyenyt?
2/10 A kérdező kommentje:
Milyen előző kérdés? Most írtam ide először.
2011. aug. 17. 08:29
3/10 anonim válasza:
Falusi vagy ??? Tanulj meg először helyesen írni, aztán hódítsd meg lányt.
4/10 A kérdező kommentje:
Szolnokon lakok. De az nem mindegy? Mit számít, hogy ki vagyok?
2011. aug. 17. 08:37
5/10 anonim válasza:
Menj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni. Legyél udvarias, kérdezgesd egy kicsit hogy mit szeret csinálni és ennyi.Ne csapj le rá rögvest, csak szépen lassan közelítsd.
6/10 anonim válasza:
Hídd el egyször disznajvágásra hozzátok, vagy menj át hozzájuk, hogy szívest örömest kiganéjznád a lovakat, stb. :D
7/10 anonim válasza:
Szerintem kamu. A vidékies kifejezés, vagy szó csak a beszédben jelenik meg, az írásban nem. Őt is ugyanúgy tanították írni , mint egyéb más magyar iskolában.
8/10 A kérdező kommentje:
08:42-es válaszadónak nagyon köszönöm a válaszát! :)
2011. aug. 17. 08:56
9/10 anonim válasza:
Híjd meg kokas vágásra a lyányt, segíjjen néked és akkó maj' össze tudtok gyünni.
10/10 anonim válasza:
Azért ne fikázzuk a vidékieket kérem szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!