Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hoditanatok vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hoditanatok vissza a regi szerelmeteket?

Figyelt kérdés
ezelott jo 3 evvel jartunk egyutt. meg mindig nem ment ki az eszembol.vissza akarom szerezni. legalabb egy ejszakara ha tobbre nem is lehet. hogyan csabithatnam el?
2011. jún. 9. 09:46
 1/9 anonim ***** válasza:
én 3 éves járás 4 hónap szünet után úgy hódítottam vissza hogy találkoztunk beszélgettünk. és ennyi :D
2011. jún. 9. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
ajánld fel neki magad, ha kellesz neki akár csak szexre akkor nem ellenkezik, de ha már végképp nem akar semmit akkor akármivel is próbálkozol semmi esélyed.
2011. jún. 9. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Már egyszer elcsábítottad, ebben tehát nem lesz semmi újdonság.Ami egyszer elmúlt, azon szerintem kár erőlködni.Úgy gondolom, sokkal jobban járnál, ha inkább próbálnád levonni a tanulságot az előző kapcsolatból és próbálnál kialakítani mással egy sokkal jobbat.

Amúgy ha össze is jönne az az egy éjszaka, és nem akarna folytatást, akkor csak még rosszabb lenne neked.

2011. jún. 9. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az működött, hogy "megtaláltam" egy nálam felejtett holmiját, felhívtam, hogy találkozzunk és odaadom. Ennek kapcsán persze beszélgettünk. Aztán kértem, hogy segítsen valamiben a gépemmel, akkor is beszélgettünk, aztán már ő hívott sétálni. Pedig akkor volt is barátnője. Végül otthagyta és azóta együtt vagyunk. 3 éve.
2011. jún. 9. 09:54
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Miért akarsz-halottat a temetőből vissza hozni?Ha elmúlt-elmúlt,van,lesz, más.
2011. jún. 9. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jól tippelek? Szerintem te férfi vagy aki kb ki lett rúgva, de még mindig nem tanultál meg szeretni...

?

2011. jún. 9. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig akkor volt is barátnője. Nem félsz,hogy ezt veledis megteszi?Kutyából,nemlesz szalonna!
2011. jún. 9. 09:59
 8/9 napietus ***** válasza:
09:57-tel egyetértek. amúgy sem futnék pasi után, pláne enm olyan után, akivel már szakítottam. annak nyilván oka volt.
2011. jún. 9. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:

"legalabb egy ejszakara ha tobbre nem is lehet"

remélem lesz annyi esze az illetőnek, hogy elküld a büdös francba ...

2011. jún. 9. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!