Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?
"mert bennünk nőkben van empátia. A férfiak jellemzően csak saját magukkal foglalkoznak és a saját érdekeikkel."
"férfival nem élnék együtt, ezt jól látod. Bizonyos célokra szoktam csak velük lenni, pl. elvisznek nyaralni meg ilyenek."
:-D :-D :-D
1. Kompromisszum képtelenség
2. Kölcsönös bizalom hiánya
3. Őszinteség hiánya
4. Állandó hiszti
5. Pszichés/lelki betegség/mozgáskorlátozottság
"mert bennünk nőkben van empátia. A férfiak jellemzően csak saját magukkal foglalkoznak és a saját érdekeikkel."
B*zdmeg kiköptem a kávémat ez az év poénja :DD
"De például a kérdező hozzáállása önmagában hatalmas red flag, mert nagyon érezni rajta, hogy neki egy kapcsolatban nem fontos a szex ÉS megveti azt, akinek igen (#20-as válasz). Mit beszélsz meg egy olyan emberrel, aki huszadrangú dolognak tartja az egészet és lenéz amiatt, hogy neked fontos?"
Gondolom, olyan párt szeretne az ember, akármilyen nemű, akinek ugyanannyira fontos a szex, mint neki. Akár nagyon, akár semennyire.
Nekem fura lenne a másikkal leülni szerződést írni a szexuális igényekről. Ez nem olyan, mint a takarítás, hogy mindketten utálunk porszívózni, de muszáj megcsinálni, beszéljük meg, hogy osztjuk fel. A szexben nincs ilyen, hogy nekem ezt meg KELL kapnom, megadod, vagy mit ajánlasz helyette?
Az meg végképp abszurd, hogy kapcsolatban vagyok valakivel, de más arcába dugom az alfelemet, hogy elégítsen ki. Ez nem is kapcsolat, hanem valami vicc.
46, nem. Én nagyon vanilla vagyok, szóval nincs értelme beszélni. Ezt tudta mindkét férfi, akivel együtt voltam.
Megcsalással fenyegetni szerinted oké? Mert az eléggé gázosan hangzik.
"nem. Én nagyon vanilla vagyok, szóval nincs értelme beszélni. Ezt tudta mindkét férfi, akivel együtt voltam."
Én is eléggé vanilla vagyok, ennek ellenére szerintem a minden szélsőségtől mentes szexuális élet is sokkal jobb úgy, ha időnként beszélgetés is társul hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!