Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lánnyal nem alapítanáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?

Figyelt kérdés

2024. máj. 15. 11:13
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, te amúgy nő vagy?
2024. máj. 15. 12:47
 22/70 anonim ***** válasza:
64%

már ne haragudj, de ha egy házasság azért megy tönkre, mert a demens nagyit ápolom és a férjemnek ehhez nem fűlik a foga, ott szerinted biztos a nagyival van a gond? Nem azzal, aki nem tudta értelmezni a “jóban rosszban egészségben betegségben amíg a halál el nem választ” sorokat?

Nem a 12-es vagyok, de szerintem az egészségben-betegségben dolog egymásra vonatkozik, nem arra, ha nagyszülőt ápol valaki. A nagyszülőt ápolja a saját gyereke!Szerintem senki nem arra érti a kapcsolat megromlásának okát, ha a partnere besegít beteg rokon ápolásába, hanem ha az lesz a prioritás, mert ezt általában csak más hátán lehet megtenni...ha munka mellett nem az otthoni teendőket, a közvetlen családot szolgálja, hanem a beteg rokont vagy ha nem is dolgozik, hanem eltartják, és úgy ápol mást. Erre simán rámegy egy kapcsolat, ha huzamosabb időről van szó, mert ki a fene akar ahhoz asszisztálni, hogy most a nagyit, aztán majd a másikat, meg utána a szülőket is...aztán elment felettünk az élet, meg belerokkanunk...nyilván nem látott még beteg embert, aki szerint egy demens embert ápoló pont a legideálisabb partner családalapításra.

2024. máj. 15. 12:47
 23/70 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok 200 évvel lemaradva, hanem azok, akik a mai világban még házasodnak. Már senki nem gondolja komolyan ezt a fogadalmat, mert “ja hát ha valami van, majd elválunk és csá”. De akkor minek házasodni..?

2024. máj. 15. 12:48
 24/70 A kérdező kommentje:
#22 de akkor mit kéne tenni ilyen esetben? Magára hagyni a nagyit vagy mi? Én nem ápoltam még beteg rokont, de “kicsit” szívtelennek tűnik egy olyan ember, aki emiatt elhagyja a párját.
2024. máj. 15. 12:51
 25/70 anonim ***** válasza:
66%
No, nekem a környezetemben van, akitől az állatai miatt nem akarnék semmit. Nem az a baj, hogy szereti őket, hanem hogy erőn felül költ rájuk, gyakorlatilag arra keres, hogy mindig valamelyiknek a navalyáját kezeltesse,meg kiállításokara hurcibálja. Százezres vizsgálatok, MRI, gyógytorna(!),sokszázezres műtétek, és mindig van valamelyiknek valami baja...
2024. máj. 15. 12:52
 26/70 anonim ***** válasza:
87%
Én lányomnak is mindig azt mondom ha olyan beteg legyek dugjon be valahova.
2024. máj. 15. 12:52
 27/70 anonim ***** válasza:
71%

Kedves Kérdező, akkor ajánlom figyelmedbe, hogy a beteg rokon ápolása miként építi le a legjobb kapcsolatot is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2024. máj. 15. 12:54
 28/70 anonim ***** válasza:
0%
#23 Egyrészt jogi előnyök. Másrészt a házasság egy eszmei megerősítése annak, hogy egymás társai vagytok egy elkötelezett komoly tartós kapcsolatban. Benne van a pakliban, hogy esetleg nem fog örökké tartani, de azért mindent megtesztek, hogy ha csak lehet, örökké egymás társai maradjatok egy erős kapcsolatban.
2024. máj. 15. 12:54
 29/70 A kérdező kommentje:
#25 igen tényleg vannak ilyen állatbolondok, ezt a mértékű fanatizmust én sem értem, pedig nekem is van kutyám, nagyon jól van tartva és szeretem nagyon, de nem költeném rá a fél fizetésemet, azért ez nonszensz lenne.
2024. máj. 15. 12:55
 30/70 anonim ***** válasza:
79%
A 12-es vagyok. A 86 éves demens,pelenkás nagyi bemászott a pár ágyába éjjelente,mondván,hogy fél egyedül.Mikor a férj át akart ezért menni a másik szobába,akkor a nő bőgött,hogy ne hagyja őt egyedül.Mert ő mindkettőjüket,férjet is,nagyit is,neki mindketten fontosak. Egy hét után lépett le az unitesóm és költözött el,mondván nem egy öregasszony pisaszagára kíváncsi,amúgy pedig fiatalok lévén, semmi szex nem lehetett,a nagyi miatt.
2024. máj. 15. 12:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!