Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lánnyal nem alapítanátok családot? Mik a red flagek?
már ne haragudj, de ha egy házasság azért megy tönkre, mert a demens nagyit ápolom és a férjemnek ehhez nem fűlik a foga, ott szerinted biztos a nagyival van a gond? Nem azzal, aki nem tudta értelmezni a “jóban rosszban egészségben betegségben amíg a halál el nem választ” sorokat?
Nem a 12-es vagyok, de szerintem az egészségben-betegségben dolog egymásra vonatkozik, nem arra, ha nagyszülőt ápol valaki. A nagyszülőt ápolja a saját gyereke!Szerintem senki nem arra érti a kapcsolat megromlásának okát, ha a partnere besegít beteg rokon ápolásába, hanem ha az lesz a prioritás, mert ezt általában csak más hátán lehet megtenni...ha munka mellett nem az otthoni teendőket, a közvetlen családot szolgálja, hanem a beteg rokont vagy ha nem is dolgozik, hanem eltartják, és úgy ápol mást. Erre simán rámegy egy kapcsolat, ha huzamosabb időről van szó, mert ki a fene akar ahhoz asszisztálni, hogy most a nagyit, aztán majd a másikat, meg utána a szülőket is...aztán elment felettünk az élet, meg belerokkanunk...nyilván nem látott még beteg embert, aki szerint egy demens embert ápoló pont a legideálisabb partner családalapításra.
Nem én vagyok 200 évvel lemaradva, hanem azok, akik a mai világban még házasodnak. Már senki nem gondolja komolyan ezt a fogadalmat, mert “ja hát ha valami van, majd elválunk és csá”. De akkor minek házasodni..?
Kedves Kérdező, akkor ajánlom figyelmedbe, hogy a beteg rokon ápolása miként építi le a legjobb kapcsolatot is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!