Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A feministák elismerik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feministák elismerik a férfi és nő közti klasszikus különbségeket?

Figyelt kérdés

For example:

- a nők általában érzelmesebbek, mint a férfiak.

- a férfiak szexéhesebbek mint a nők

A nők jobban olvassák a testbeszédet (az anyaság miatt) mint a férfiak

máj. 9. 10:58
1 2 3 4 5 6
 41/60 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
86%

20-as nagyon jókat írt, oszt le lett pontozva... :(

Kedves kérdező:

Én meg azt látom, hogy mindenáron binárisan akarod látni ezeket a szituációkat. Be akarod dobozolni, hogy könnyebb legyen, nem?

Pedig az élet ennél sokkal színesebb az emberek összetett személyiségjegyei miatt.

Most akkor engem hova teszel? Férfinak születtem, annak is érzem magamat, heteroszexuális vagyok, de az IRL életben alapvetően empátiával fordulok mindenki felé. Nagyon érzékeny lelkivilággal vagyok megáldva (emiatt kapom is a vérszívást😜), már amióta az eszemet tudom. Szoktam sírni filmeken, videókon. Ha macskát látok, akkor lemegyek simán "rajongó tinilányba". De nem vagyok pipogya alkat. Sőt, a munkahelyen is gyakorlatilag csak én "merek" olyan dolgokban ütközni amit más kolléga nem "mer". Imádok kulturáltan konfrontálódni, de ezt maximálisan diplomatikusan szoktam megtenni, persze ameddig a cérna tart. 😅 (Telefonálok, intézkedek, nem szarozok)

Feminizmust maximálisan támogatom, szociálisan is érzékeny vagyok eléggé, támogatom és kiállok azokért akiket a bőrszín/nemisége miatt kirekesztik, de ettől a woke agymenéstől lefordulok, komolyan...

Szerintem csak simán ilyen a személyiségem, összetett... Mint mindannyiunké. 🙃

(Ha kérsz egy lecsupaszított címkét, tessék, egészségedre: ENFP vagyok 🙈)

máj. 9. 14:16
 42/60 anonim ***** válasza:
0%
A nő a felsőbbrendű ez a legklasszikusabb különbség
máj. 9. 14:40
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

Már régen rossz, ha valakit "fiúsan" és "lányosan" nevelnek. És az is régen rossz, ha a lánynak csak a szépségét dícsérnék.

Így örökítík tovább a szülők a régi rossz beidegződéseket a gyerekekbe és nőnek fel a magukat kevesebbnek gondoló nők és érzelmeiket kimutatni nem merő férfiak, a kiszolgásra váró pasik és ezt természetesnek vevő nők és minden olyan sztereotípia, ami valamilyen nemi megkülönböztetésen alapul.

máj. 9. 14:41
 44/60 anonim ***** válasza:

34

Svédországban vannak olyan óvodák, ahol tudatosan a nemi beidegződések mellőzésével nevelik a gyerekeket, és egyre több ilyan gyerekjáték is van. Pl. traktor csomagolásán a járművet egy kislány vezeti.

máj. 9. 14:44
 45/60 anonim ***** válasza:

For example 😅 Jáj!

Amúgy a felsorolt példáid mind baromságnak számítanak.

máj. 9. 14:53
 46/60 A kérdező kommentje:

Tarthatod baromságnak, végül is, szólás szabadság van.

Direkt ott van a szavazásban, hogy hülyeségnek is lehet mondani a példáimat.

Elvileg én is ENFP vagyok. 😅

máj. 9. 15:05
 47/60 A kérdező kommentje:

Na, éz érdekes. Ilyen óvodáról még nem hallottam.

máj. 9. 15:06
 48/60 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
46: Bro! A mi "fajtánk" (🙄) ilyen kérdést fel sem vet! 😅
máj. 9. 15:17
 49/60 anonim ***** válasza:

48

De jó nick :D

máj. 9. 15:20
 50/60 A kérdező kommentje:

Nekem nincs ENFP identitásom, szóval lehetek amolyan lázadó a csoporton belül, aki kilóg a sorból.

Amúgy is, folyamatos változásban vagyok.

A világra nagyon nyitott, és érdeklődő vagyok, szóval sokféle kérdést tehetek fel.

máj. 9. 15:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!