Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de mit tennél, illetve mit javasolnál, ekkor?
Lottóötös szintű szerencsével, bekerülsz egy munkakörbe.
Majd nagyon hamar kifelé áll a rudad, mert nagyon nem megy a munka. Nagyon - nagyon nem.
Ekkor jön egy "jó tündér" (informátor, idősebb szaki, jólelkű felettes,...), akinek a HATALMAS segítségével talpra állsz, és hamarosan nem csak beilleszkedsz, de szépen ível fel a karriered. Ezzel együtt az anyagi színvonalad is, ami párkapcsolatodra is pozitív hatással van, mivel semmi olyan gondotok nincs, amit pénzel nem tudnátok megoldani.
Ekkor a "tündér", aki folyamatosan segített az évek alatt, és bizony nélküle már többször elbuktál volna, kér valamit, egy NAGY, KOMOLY, VESZÉLYES dolgot. Ha nem segítesz, elveszted őt, és akkor pokolian gyorsan kikerülhetsz a cégtől, és ugye ha elfogy a pénz... a család is megszívja. Magánsuli a kölöknek, menő kocsi, elegáns lakás, idős szülők támogatása,..., ezek ugranak!
- Mit teszel?
- Mit javasolnál a párodnak, ha ő lenne a helyedben?
Fiktív példák!
- Újságíró vagy. Én rendőrtiszt. Kell infó, egy komoly ügyről?
- Ingatlanos vagy. Én a városfejlesztőnél vagyok. Kell infó, új telkeknek minősítésről?
- Fuvarozó céged van. Én ismerek ukránokat. Kell gázolaj, ócsón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!