Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés, de mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés, de mit tennél, illetve mit javasolnál, ekkor?

Figyelt kérdés

Lottóötös szintű szerencsével, bekerülsz egy munkakörbe.

Majd nagyon hamar kifelé áll a rudad, mert nagyon nem megy a munka. Nagyon - nagyon nem.

Ekkor jön egy "jó tündér" (informátor, idősebb szaki, jólelkű felettes,...), akinek a HATALMAS segítségével talpra állsz, és hamarosan nem csak beilleszkedsz, de szépen ível fel a karriered. Ezzel együtt az anyagi színvonalad is, ami párkapcsolatodra is pozitív hatással van, mivel semmi olyan gondotok nincs, amit pénzel nem tudnátok megoldani.

Ekkor a "tündér", aki folyamatosan segített az évek alatt, és bizony nélküle már többször elbuktál volna, kér valamit, egy NAGY, KOMOLY, VESZÉLYES dolgot. Ha nem segítesz, elveszted őt, és akkor pokolian gyorsan kikerülhetsz a cégtől, és ugye ha elfogy a pénz... a család is megszívja. Magánsuli a kölöknek, menő kocsi, elegáns lakás, idős szülők támogatása,..., ezek ugranak!

- Mit teszel?

- Mit javasolnál a párodnak, ha ő lenne a helyedben?

tegnap 18:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Mit ker az idosebb szaki? Tole fugsz ezek szerint, de a kerese mi?
tegnap 18:15
 2/19 anonim válasza:
Mit kér?
tegnap 18:15
 3/19 anonim ***** válasza:
Eleve nem fogadok el semmit úgy, hogy nem tisztázom, "mi az ára"
tegnap 18:18
 4/19 A kérdező kommentje:
1. 2. Ahogy írtam, elméleti a kérdés. De ahogy írtam: NAGY, KOMOLY, VESZÉLYES dolgot. Ide képzelj olyat, ami neked ilyen. Pl.: A vesédet az unokájának. Alibit egy gázolás idejére. Illegális fegyverei megőrzését pár hónapra. Erőszakkal külföldre vitt unokája vissza rablásában segítséget. Bármit!
tegnap 18:21
 5/19 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mit kér a kedves jótündérem. Drogcsempészet? Gyilkosság? Adócsalás? Valami törvényes dolog, amihez nincs képesítésem és készségem? Mert azért vannak árnyalatok. Nyilván ha törvénytelen dologról van szó, annyit nem ér az a bizonyos jó munkahely, ha ott tényleg szereztem tapasztalatot és jó referenciával elmehetek máshová, akkor más cégek is adnak jó fizut, amivel tovább finanszírozhatom a magánsulit és a menő kocsit. Innentől kezdve tényleg az a kérdés, hogy nekem amúgy mennyire lenne nagy áldozat, amit kér az illető? Hálából az apróbb kényelmetlenségeken túl is bevállalnék neki sok mindent, na de nem akármit. Törvénybe ütköző dolgot pl biztosan nem.
tegnap 18:21
 6/19 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy a pénzért még a nevedet is be mocskolod. Törvénytelen, egészséged becsületed esetleg szabadságod rá mehet a "jótündér" kérése miatt. Biztos NEM a válaszom. Vesszen oda a munkahelyem de akkor sem. Ezek szerint nem is jótündér hanem álarc mögé bújt gonosz! Ilyen emberben miért bízol? Mert segített, most meg vissza fizeted neki duplán!
tegnap 18:29
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Össze vissza írogatsz mindenfélét, inkább leírnád hogy mit kért. És elvárod hogy mehfelelő tanacsot adjanak a kommentelők. Nem tudjuk mit kért, így hogy lehet rá választ írni.
tegnap 18:32
 8/19 anonim válasza:
69%
Lelkiismereti okokból bűntényt nem követnék el senki kedvéért. A vese adás az oké.
tegnap 18:32
 9/19 A kérdező kommentje:

Fiktív példák!

- Újságíró vagy. Én rendőrtiszt. Kell infó, egy komoly ügyről?

- Ingatlanos vagy. Én a városfejlesztőnél vagyok. Kell infó, új telkeknek minősítésről?

- Fuvarozó céged van. Én ismerek ukránokat. Kell gázolaj, ócsón?

tegnap 18:33
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

🤣🤣😂😂

Komolytalan vagy mint a kerdesed.

tegnap 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!