Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés, de mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés, de mit tennél, illetve mit javasolnál, ekkor?

Figyelt kérdés

Lottóötös szintű szerencsével, bekerülsz egy munkakörbe.

Majd nagyon hamar kifelé áll a rudad, mert nagyon nem megy a munka. Nagyon - nagyon nem.

Ekkor jön egy "jó tündér" (informátor, idősebb szaki, jólelkű felettes,...), akinek a HATALMAS segítségével talpra állsz, és hamarosan nem csak beilleszkedsz, de szépen ível fel a karriered. Ezzel együtt az anyagi színvonalad is, ami párkapcsolatodra is pozitív hatással van, mivel semmi olyan gondotok nincs, amit pénzel nem tudnátok megoldani.

Ekkor a "tündér", aki folyamatosan segített az évek alatt, és bizony nélküle már többször elbuktál volna, kér valamit, egy NAGY, KOMOLY, VESZÉLYES dolgot. Ha nem segítesz, elveszted őt, és akkor pokolian gyorsan kikerülhetsz a cégtől, és ugye ha elfogy a pénz... a család is megszívja. Magánsuli a kölöknek, menő kocsi, elegáns lakás, idős szülők támogatása,..., ezek ugranak!

- Mit teszel?

- Mit javasolnál a párodnak, ha ő lenne a helyedben?

tegnap 18:10
1 2
 11/19 anonim válasza:
Egy konkrétat írj. Arra lehet válaszolni.
tegnap 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

megkérdezném hogy a komoly ügyért mégis milyen komoly pénz jár?

Vagy azért évek alatt a koszon kívül remélhetőleg más is ragadt rám, így meg tudok állni a saját lábamon is.

Évek alatt meg is takarítottam volna meg be is fektettem volna a játékszerekre való költés helyett és akkor nem volna ilyen problémám.

tegnap 18:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem nem érné meg a sok pénz azt a feszkót, hogy nem tudom, mikor rúgják rám az ajtót a rendőrök és az életem végéig tartó bűntudatot sem. Plusz ha volt eszem és olyan sok pénzt kerestem éveken át, akkor lenne elég megtakarításom/befektetésem, amiből ugyanolyan vígan megélek, mint addig. Keresnék egy másik melót és kész.
tegnap 18:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Elméleti kérdés, szóval ha megpróbálna zsarolni, akkor vagy megpróbálnám visszazsarolni, ha ennyi idő alatt tudnék róla valamit, vagy megpróbálnám manipulálni, hogy ne gondolja azt, hogy szükségem van rá és megpróbálnám elhitetni, hogy nincsen alkupozícióban.

Vagy a lelkiismeretére próbálnék hatni, hogy ha ezt megtennéd, akkor annak milyen hatása lenne a családodra, gyerekedre és, hogy szegény gyerek nem tehet semmiről, nem fair ezt tenni, stb...

Ha érzelmileg/ mentálisan manipulálható, akkor nem tudná kihasználni. Ha mindkét téren intelligensebb nálad, akkor sokat nem tudsz tenni ellene, úgy is úgy lesz, ahogy ő szeretné.

tegnap 19:30
 15/19 anonim ***** válasza:
Ezek mind csak elmeleti valaszok. A valos kerdest NEM irta le a kamu troll.
tegnap 19:39
 16/19 A kérdező kommentje:
14. Zsarolás??? Nincs zsarolás. Senki voltál. Lettél valaki. Önzetlen segítséggel. Most te tehetsz valamit, amivel viszonozhatod. Ha nem, semmi gond. De onnantól nincs segítség. Ennyi.
tegnap 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem kernem a segitseget. Mi ebben az erthetetlen?
tegnap 20:29
 18/19 anonim ***** válasza:
#16: Ez kimeríti a zsarolás fogalmát.
tegnap 21:01
 19/19 A kérdező kommentje:
18. Minden nap elviszlek a melóba. Évekig. És nem kérek benzinpénzt. Pár év múlva, kérek tőled egy dolgot, mire te nemet mondasz. Én meg onnantól nem viszek el. Ez hol zsarolás, te?
tegnap 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!