Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánatra ki mit javasolna?
Figyelt kérdés
Most tudtam meg, hogy a lány, akivel úgy éreztem, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok és már igazán közel is kerültünk egymáshoz lelkileg, most lett valakibe szerelmes, így már nem fogunk találkozni sem sajnos. :(
Nagyon fáj, úgy szeretem Őt! Nem tudom és nem is akarom elfelejteni, nekem csak is Ő kell! :'(
2012. febr. 24. 21:48
1/20 vnas00000 válasza:
hajjaj tesóó://
nem tudom mit csinálj de sok szerencsét.
2/20 anonim válasza:
önsanyargatás egyenlõre az kell most neked a sok nyálas depis zene ha cigizel akkor közben szívd és gondolkodj el hogyan tovább valamint sajnáld a csajt h mirõl maradt le ...
3/20 anonim válasza:
Ha klasszikus zenélsz, akkor játszd ki magadból, én mindig olyankor találom ki a legszebb dallamokat amikor nagyon szomorú vagyok. :'( Sok szerencsét! :(
5/20 anonim válasza:
menj ki a pusztába üvöltsd ki magad és sírj. és ezt most komolyan írtam.
8/20 anonim válasza:
Egy üveg rumot egy jóbaráttal.
9/20 A kérdező kommentje:
nem bírok nélküle élni! :'(
2012. febr. 24. 22:16
10/20 anonim válasza:
dehogyisnem!! míg nem ismerted, addig is nélküle éltél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!