Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi bánat? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác aki nagyon tetszik, szerelmes vagyok szó szerint. (bár nem tudom hogy ő az-e belém)
Mivel most van az egyetem választás, lehetőségem lenne arra is hogy abba a városba menjek ahol ő is lakik, vagy pedig egy másikba. (a 2 egyetem ugyan az)
De nem tudom hogy igazából megérné-e vagy válasszam a másikat ahol magába a városba is több a lehetőség?:S
Tudom, hülyeség (beszólásokat köszi NE), nem ez alapján választok egyetemet nyugi! Csak nem tudom, ti mit tennétek a helyemben?:(
2012. febr. 9. 14:51
1/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk ritkán beszéltünk, de ilyenről még nem volt szó.
Hogy tudnám (ha a másik egyetemet választom) elfelejteni őt könnyen és gyorsan?SS:(
2012. febr. 9. 14:52
2/5 A kérdező kommentje:
-SS
2012. febr. 9. 14:52
3/5 anonim válasza:
Én a jövőm szempomtjából választanék egyetemet és nem aszerint hogy kibe vagy éppen akkor szerelmes.A szerelem az elmúlhat sajnos...
4/5 A kérdező kommentje:
Igazad van! Ezért nem oda megyek:)
Jobban belegondoltam most. Amúgy a 2 egyetem dettó ugyan az.
2012. febr. 9. 15:04
5/5 anonim válasza:
A szerelem csak ideiglenes. Találsz mást, de 1 egyetem fontosabb szerepet játszik még az életedben. Ha a másik városban több a lehetőség, akkor egyértelmű, hogy hova mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!