Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmi bánatra ki mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi bánatra ki mit javasolna?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg, hogy a lány, akivel úgy éreztem, hogy nagyon jól alakulnak a dolgok és már igazán közel is kerültünk egymáshoz lelkileg, most lett valakibe szerelmes, így már nem fogunk találkozni sem sajnos. :(

Nagyon fáj, úgy szeretem Őt! Nem tudom és nem is akarom elfelejteni, nekem csak is Ő kell! :'(

2012. febr. 24. 21:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ojjaj ez mindenkivel előfordul veled is velem is...én is meghaltam egy kis időre mikor csalódás ért.hülyeség de az idő...bla bla true story ...sok film,spanok,tanulj,olvass,fuss,bringa :D
2012. febr. 24. 22:23
 12/20 A kérdező kommentje:
úgy hiányzik! :'(
2012. febr. 24. 22:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Csoki! :)
2012. febr. 24. 22:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez volt, később kiderült, hogy csak játszott velem. Több hónapig sóvárogtam utána és később az utcán is megláttam az új barátnőjével. Sajnos ezen csak az idő segít:(
2012. febr. 24. 23:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

1. szabály: nő után, busz után NEM futunk! Majd jön a következő!

2. szabály: Depresszió rossz útitárs, nem depizünk!

3. szabály: Az alkohol butít, az alkohol feledtet, de csak pár órán át, utána újra fájni fog, szóval ha erre adod a fejed akkor legyen veled egy-két jóbarát ;)

Most úgy érzed, hogy össze dőlt a világ, de tévedsz, a világ ott van még kinn és tele van lányokkal akik csak rád várnak :) Szóval ne csüggedj!

Amikor magam alatt vagyok akkor a szomorú számok vidítanak fel, és én énekléssel és sírással oldom a feszültséget.

Férfiatlan? Lesz@rom! Ha segít akkor miért ne?

25F

2012. febr. 24. 23:25
 16/20 A kérdező kommentje:

ma 23:25

Holnap inni fogok rendesen, de lesznek haverok legalább mellettem.

Az a baj, hogy én nem az a fiú vagyok, akinek könnyen alakulnak a kapcsolatok, inkább érzelmes, visszahúzódó, bátortalan, önbizalomhiányos srác vagyok, akinél ez a lány is kezdeményezett, nem is én. De legalább volt valaki, aki esélyt adott nekem, már ezt is elmondhatom és csodálatos lányt ismertem meg, aki nagyon hiányzik és egyelőre nem is tudom hogyan fogok nélküle élni! :'(

2012. febr. 24. 23:40
 17/20 anonim ***** válasza:

23:25 vagyok. Figyi dettó ugyan ilyen típusú arc vagyok én is, nekem is volt egy lány az életemben aki 4 éves mélydepresszióba taszított... De rájöttem nem lett volna szabad, a csalódás rossz dolog, fájni is fog még sokáig, de nem szabad csüggedni! Hallod?! Nem szabad! Lesz majd olyan lány aki ölne is érted ;) Ebben biztos vagyok, lehet már van is, csak még nem vetted észre :)

Azért azzal az ivászattal óvatosan, az tényleg nem megoldás, ne lerészegedni menj le! Úgy indulj el, hogy lesz egy jó estéd a barátaiddal, meglátod ha így állsz hozzá könnyebb lesz minthogy másnap fájó fejjel és mégjobban fájó szívvel ébredj!

2012. febr. 25. 00:05
 18/20 anonim ***** válasza:
Ne igyál! Az nem old meg semmit, csak rosszabb lesz!
2012. febr. 25. 10:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem ő az igazi!Jobbat érdemelsz,hidd el.

Majd megtalálod azt a lányt,aki tényleg hozzád illik.:)

Sok sikert és kitartás!;)

2012. febr. 25. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!