Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek javasolnak itt sokaknak pszichológust, ha egyrészt megfizethetetlen, másrészt úgysem ér semmit?
A jó pszichológus tanácsot ad és ellát olyan ötletekkel, amiket nélküle kell hasznosítanod a jövőben. Én is jártam egyhez. Jó fej volt. Kicsit manipulált ugyan és azt hittem szerelmes lettem belé de nem.
Nem tudom ti milyenhez jártatok, de nekem ez az egy bevált. Mikor "elengedte a kezem" egy csoportterápiát javasolt. El is mentem és ott életre szóló barátságok szövődtek. Ha nincs pénzed pszichológusra, akkor olvass róla. A saját problémáidról. Anonim csoporterápiákat mindenképpen javaslok én is. Ott lettem végül újra okés. :)
Vidéken szerintem a legközelebbi nagyvárosban megtalálható, viszont pesten biztosan van minden második kerületben!
Durván 5-6 hónapig jártam anno és teljesen megváltozott az életem. Igaz, mellé jártam pszichiáterhez is aki gyógyszereket írt fel nekem.
Én például sokszor javaslom az itteni kérdezőknek, mert úgy érzem, hogy rajtuk is tudna segíteni. Egyszerűen látható, hogy problémáik vannak, amiket nem tudnak önmaguk megoldani.
Van TB-re elérhető pszichológus, iskolában, családsegítőben vagy valami hasonló helyeken, több fajta intézményben is. Egyszerűbb a magánhoz menni persze. Azt nem tudom, mi alapján lehet választani. Azon kívül persze, hogy mindenhova elmész legalább egy hónapig, és megnézed mi történik. Én háromnál voltam, mindegyik teljesen más módszerrel dolgozott.
2: te pszichiáternél voltál, a pszichológus nem ír fel gyógyszert, nem is teheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!