Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas nőként kérdezem: tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőként kérdezem: tényleg ennyi magas férfinak tetszenek az alacsony nők, vagy ez utóbbiak nyomulnak a férfiakra?

Figyelt kérdés

179 cm magas nő vagyok, a barátnőim is kb. ekkorák. Nem egyszer, nem kétszer előfordult már, hogy ha megtetszik nekünk egy férfi (egy tőlünk magasabb férfi) és kiderül, hogy van barátnője, az esetek nagy részében a nő nagyon kicsi, 160 cm körüliek vagyunk még kisebbek. Két kérdésem van:

Nektek alacsony nőknek miért kell mindenáron magas férfi? Úgy értem eleve a férfiak nagy része magasabb nálatok, egy 170 cm-es is. Sokkal nagyobb a választék, mint nekünk, magasabb nőknek. Nem érzitek magatokat gyereknek a magas barátotok mellett?

Magas férfiak, akiknek alacsony barátnőjük van (vagy volt)! Most őszintén, nektek is első pillantásra tetszett a másik? Ti kezdeményeztetek vagy a nő? Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú? Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek? Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?

Biztos nyersnek tűnik a kérdésem de nem provokációnak szánom, csak komolyan érdekelnek a válaszok! Magas nőként valahol zavaró és érthetetlen számomra, hogy ennyi ilyen párost látok!

Esetleg más magas nők is leírhatják, hogy ők hogy látják ezt!

márc. 30. 17:12
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
30%
41-es őszinte pasi véleményéből is látszik, hogy mennyire nehéz nőt fogni nekik, hogy magas férfi létére még ő kötött kompromisszumot és a barátnőjének valóban amolyan "trófea-féle", ahogy írtam. A nők meg kedvükre válogathatnak még 100 évesen és 150 kg-mal is.
márc. 31. 17:31
 52/56 anonim ***** válasza:
24%

172 magas nőként nem tartozom ugyan a túl magas kategóriába, de mégis inkább azon az oldalon vagyok, főleg egy magasabb talpú cipővel. Volt már közepes, extrém magas pasim, és igen, olyan is aki alacsonyabb volt picit. A férjem pedig jelenleg kb 4 centivel magasabb nálam. Tanulság? Hosszú távon qrvára nem fog számítani a magasság, hanem az hogy milyen a jelleme, hogy jöttök ki, milyen apa lesz, plusz a párkapcsolat kb 80%-a szól az együtt lógásról, és a maradék a romantikázásról. Ha egy korábbi, jóval magasabb felelt volna meg ennek, akkor vele házasodok össze. De nem felelt, és egy kicsit se bánom hogy így alakult. Gondolom, egészséges esetben ez másoknál is így van. Ha meg valaki arra gerjed hogy neki az alacsony, védelemre szoruló nők a zsánerei, annak szerintem elég komoly komplexusai vannak, kb elismeri hogy egy stramm nő mellett kevesebbnek érzi magát.

De azok a női hozzászólók is, akik itt látatlanban megmondják hogy egy magas nő nem nőies, bezzegők... hahó, veletek van a gond, ha csak más nők lehúzásával érzitek magatokat jobban. Tegyetek rendet a fejetekben, és akkor nem lesz minden nap egy küzdelem önmagatokkal.

ápr. 7. 18:29
 53/56 anonim ***** válasza:
59%

52: A kérdező állt bele az alacsony nőkbe, nem is kicsit. Fel lehetett volna tenni normálisan is a kérdést. De te sem vagy piskóta:-)

„Ha meg valaki arra gerjed hogy neki az alacsony, védelemre szoruló nők a zsánerei, annak szerintem elég komoly komplexusai vannak, kb elismeri hogy egy stramm nő mellett kevesebbnek érzi magát.”

„hahó, veletek van a gond, ha csak más nők lehúzásával érzitek magatokat jobban. Tegyetek rendet a fejetekben, és akkor nem lesz minden nap egy küzdelem önmagatokkal.”

Vonatkoztathatnád magadra is, nevetséges és szánalmas ez a két bekezdés egymás alatt.

ápr. 8. 08:54
 54/56 anonim ***** válasza:
70%
53. Röhejes, hogy mennyire nem látja a bagoly mondja verébnek jellegét a hozzászólásának! :D
ápr. 8. 17:38
 55/56 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy adottság, ami önmagában nem tesz különlegessé és nagyon kevés ahhoz, hogy csak ezért válasszon téged társnak az , aki szerinted megérdemel téged, gondolom még ezer más külsőséget, anyagi helyzetet és a többi önelégült elvárásodnak megfelelő lenne! Remélem találsz magadnak egy ugyan ennyire különleges férfit, aki magasabb nálad és ketten elértek egy kisiskolás szintjére, csak hogy ne érezd óvodásnak magad
ápr. 9. 16:26
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Én alacsony nő vagyok, össz. 2 párom volt, mindkettő viszonylag magas (egy 180, egy 185 cm magas). Nem mindenáron magas kellett nekem, sőt tetszett már alacsonyabb is, nem is egy, de így jött össze. Ha már egyszer így jött össze, és tetszünk egymásnak, nem fogok párkeresésben szerencsétlen magasabb lányoknak szeretetszolgálat pozícióban tetszelegni, hogy "jaj, igaz, hogy tetszem neki, igaz, hogy szimpatikus vagyok neki, igaz, hogy velem akar lenni, de azért meghagyom a 170x centis Jucikának, szegénykének", aki lehet, nem is tetszene neki.

Amúgy a jelenlegi páromnak (a 180 centis) én voltam az egyetlen ilyen alacsony nője, nem kizárólag alacsonyak tetszenek neki, de nincs kifejezett zsánere. De mondta, hogy jó, hogy úgy meg tudom ölelni átlagos sarkú cipőben, hogy pont beférek az álla alá :D. Gyereknek nem érzem magam mellette, mert nem nézek ki gyereknek, és nem is gondolom, hogy hülyén néznénk ki együtt (egy 190 pluszossal lehet, már nem lenne ez a véleményem). Az alkatom, kecsességem, izomzatom stb. kifejezetten tetszik neki, és mondta is, hogy kifejezetten nőiesnek és kecsesnek tart (annak ellenére is, hogy nincs hosszú gazellacombom).

aug. 11. 20:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!