Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Magas nőként kérdezem: tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas nőként kérdezem: tényleg ennyi magas férfinak tetszenek az alacsony nők, vagy ez utóbbiak nyomulnak a férfiakra?

Figyelt kérdés

179 cm magas nő vagyok, a barátnőim is kb. ekkorák. Nem egyszer, nem kétszer előfordult már, hogy ha megtetszik nekünk egy férfi (egy tőlünk magasabb férfi) és kiderül, hogy van barátnője, az esetek nagy részében a nő nagyon kicsi, 160 cm körüliek vagyunk még kisebbek. Két kérdésem van:

Nektek alacsony nőknek miért kell mindenáron magas férfi? Úgy értem eleve a férfiak nagy része magasabb nálatok, egy 170 cm-es is. Sokkal nagyobb a választék, mint nekünk, magasabb nőknek. Nem érzitek magatokat gyereknek a magas barátotok mellett?

Magas férfiak, akiknek alacsony barátnőjük van (vagy volt)! Most őszintén, nektek is első pillantásra tetszett a másik? Ti kezdeményeztetek vagy a nő? Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú? Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek? Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?

Biztos nyersnek tűnik a kérdésem de nem provokációnak szánom, csak komolyan érdekelnek a válaszok! Magas nőként valahol zavaró és érthetetlen számomra, hogy ennyi ilyen párost látok!

Esetleg más magas nők is leírhatják, hogy ők hogy látják ezt!

márc. 30. 17:12
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
78%
192 cm vagyok, a barátnőm pedig 165 cm. Ez még elfogadható kompromisszum, de azért nem bántam volna, ha lenne legalább 170 cm. Viszont kompromisszumot kell kötni néha. Nekem alapból a ducibb, nagymellű csajok jönnek be, és ő ilyen. Mikor megismerkedtünk, egyből egymásra kattantunk, és ennyi. Ja és igen, neki nagyon bejön az, hogy magas vagyok. Volt majdnem 180 cm magas csajom is, nagyon vagány volt vele megjelenni, táncolni, stb, de ez van, a mindennapokban nem zavar.
márc. 31. 07:23
 42/56 anonim ***** válasza:
76%
193 cm magas férfi vagyok, nem tudnám elképzelni, hogy 175 cm alatti Nővel ismerkedjek. Kifejezetten a magas Nők a zsánereim. :)
márc. 31. 08:08
 43/56 anonim ***** válasza:
70%
Ennek az az oka, hogy a nők jórésze, 160 cm magas
márc. 31. 09:16
 44/56 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező én sem provokációnak szánom hanem komolyan mondom a kérdésedet olvasva. Te mentálisan nem vagy rendben. Ezzel kellene valamit kezdeni, felejtsd el a 160 cm magas nőket, a problémádat nem ők okozzák!
márc. 31. 09:19
 45/56 anonim ***** válasza:
64%

180 cm magas egyedulallo ferfi vagyok.

Imadom a magas noket, nyugodtan irhattok :)

márc. 31. 10:07
 46/56 anonim ***** válasza:
61%

165 vagyok. Az előző pasijaim 170 és 175 volt, férjem 185.

Én nem nyomultak a magasak rá, de fordítva ezt elmondhatom. Próbálkozott 190, de 2méteres pasi is. (Nem valószínű, hogy a magasságom miatt, leginkább a mellem lehetett szimpatikus, meg a belső, legalábbis a férjem a mellemet imádja.)

De be kell azt is látnom, így magas férfi után nekem nem kellene alacsonyabb, bejön minden szempontból.

Azért ez 20cm különbség, magasságban nem sok. A füléig érek, nem kell ugrálnom, ha meg akarom csókolni...

Több ismerősöm viszont nagyobb különbséggel is hosszútávú házassagban élnek. Ha nekik így jó, akkor így jó. Mindenki el tudja dönteni, kivel szeretne élni.

Talán más lehet a gond, ha még nem találtad meg a társad.

márc. 31. 11:54
 47/56 anonim ***** válasza:
78%

A vonzalom az egy kémiai tényező, és nem magasság kérdése.

Mindenkinek más tetszik, más számít vonzónak.

Tarthatod magad akármilyen gyönyörűnek és tökéletesnek, ha a kiszemelt magas férfinek nem tetszel, azt nem tudod befolyásolni az ég világon semmivel. Nem érdemes vergődni rajta.

“Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú?”

Mert ebben a kérdésben semmi diszkrimináció és degradálás nincs… Alapjaiban undorító és általánosító hozzáállás.

Mivel testileg és agyilag kifejlett nőkről beszélünk, csupán a magasságuk miatt nem lesznek gyerekesek. Főleg, ha érettebbek és minőségibb értékrendűek, mint egy 180 centis liba, aki buta, mint a tök.

“Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek?”

Nem mindenkinek tetszik a hosszú láb, és nem mindenkinek azt jelenti a kecsesség fogalma, mint neked.

Az ízlésről nem érdemes vitatkozni. Meghívhatsz valakit a legdrágább sushi étterembe, nem lesz lelkes, ha utálja a nyers halat.

“Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?”

Mindent meg lehet oldani. Sok fincsi póz van.

márc. 31. 13:50
 48/56 anonim ***** válasza:
24%
Szokásos gyakoris attitűd, ha nem értesz egyet a néppel, vagy akár a szerintük negatív véleményt erősítés, lepontoznak. Az, hogy két pipám van pont ezért van, mert a nép nem tűri, ha valaki nyersen megírja nekik az igazságot, és én azért vagyok itt, hogy valaki ezt megtegye.
márc. 31. 14:28
 49/56 anonim ***** válasza:
0%
47! Ez a mindenkinek más tetszik egy nagyon rég lejárt lemez. Senki se hiszi el.
márc. 31. 14:58
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Az alacsony IQ-jú birkáknak esetleg ugyanaz tetszik. Akik egybites újságírócskák bulvárcikkeiből szülik meg, hogy kik jöjjenek be nekik, mert “az az ideális”.
márc. 31. 16:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!