Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nőként kérdezem: tényleg ennyi magas férfinak tetszenek az alacsony nők, vagy ez utóbbiak nyomulnak a férfiakra?
179 cm magas nő vagyok, a barátnőim is kb. ekkorák. Nem egyszer, nem kétszer előfordult már, hogy ha megtetszik nekünk egy férfi (egy tőlünk magasabb férfi) és kiderül, hogy van barátnője, az esetek nagy részében a nő nagyon kicsi, 160 cm körüliek vagyunk még kisebbek. Két kérdésem van:
Nektek alacsony nőknek miért kell mindenáron magas férfi? Úgy értem eleve a férfiak nagy része magasabb nálatok, egy 170 cm-es is. Sokkal nagyobb a választék, mint nekünk, magasabb nőknek. Nem érzitek magatokat gyereknek a magas barátotok mellett?
Magas férfiak, akiknek alacsony barátnőjük van (vagy volt)! Most őszintén, nektek is első pillantásra tetszett a másik? Ti kezdeményeztetek vagy a nő? Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú? Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek? Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?
Biztos nyersnek tűnik a kérdésem de nem provokációnak szánom, csak komolyan érdekelnek a válaszok! Magas nőként valahol zavaró és érthetetlen számomra, hogy ennyi ilyen párost látok!
Esetleg más magas nők is leírhatják, hogy ők hogy látják ezt!
180 cm magas egyedulallo ferfi vagyok.
Imadom a magas noket, nyugodtan irhattok :)
165 vagyok. Az előző pasijaim 170 és 175 volt, férjem 185.
Én nem nyomultak a magasak rá, de fordítva ezt elmondhatom. Próbálkozott 190, de 2méteres pasi is. (Nem valószínű, hogy a magasságom miatt, leginkább a mellem lehetett szimpatikus, meg a belső, legalábbis a férjem a mellemet imádja.)
De be kell azt is látnom, így magas férfi után nekem nem kellene alacsonyabb, bejön minden szempontból.
Azért ez 20cm különbség, magasságban nem sok. A füléig érek, nem kell ugrálnom, ha meg akarom csókolni...
Több ismerősöm viszont nagyobb különbséggel is hosszútávú házassagban élnek. Ha nekik így jó, akkor így jó. Mindenki el tudja dönteni, kivel szeretne élni.
Talán más lehet a gond, ha még nem találtad meg a társad.
A vonzalom az egy kémiai tényező, és nem magasság kérdése.
Mindenkinek más tetszik, más számít vonzónak.
Tarthatod magad akármilyen gyönyörűnek és tökéletesnek, ha a kiszemelt magas férfinek nem tetszel, azt nem tudod befolyásolni az ég világon semmivel. Nem érdemes vergődni rajta.
“Nem gyerekes, hogy ekkora magasságú?”
Mert ebben a kérdésben semmi diszkrimináció és degradálás nincs… Alapjaiban undorító és általánosító hozzáállás.
Mivel testileg és agyilag kifejlett nőkről beszélünk, csupán a magasságuk miatt nem lesznek gyerekesek. Főleg, ha érettebbek és minőségibb értékrendűek, mint egy 180 centis liba, aki buta, mint a tök.
“Nem zavar, hogy nincs olyan hosszú lábuk, kecsességük, mint a magas nőknek?”
Nem mindenkinek tetszik a hosszú láb, és nem mindenkinek azt jelenti a kecsesség fogalma, mint neked.
Az ízlésről nem érdemes vitatkozni. Meghívhatsz valakit a legdrágább sushi étterembe, nem lesz lelkes, ha utálja a nyers halat.
“Nem zavaró a nagy magasságkülönbség a mindennapi életben, séta, szex stb?”
Mindent meg lehet oldani. Sok fincsi póz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!